Egyéb kategória

Terepminta, pufikabát és tüll fulladásig – ruhák, amiket látni kell a 2017-es Met-gáláról

Míg mi itthon május elsején a munka ünnepét tartottuk, addig New Yorkban a 2017-es Met-gálán parádézott a celebvilág apraja-nagyja. Az idei esemény témáját Rei Kawakubo, a Comme des Garçons tervezője ihlette. A tervező védjegye az absztrakt formavilág, az aszimmetrikus szabások, a különleges anyagok és az extravagáns minták – s hogy mennyire ihlette ez meg kedvenceinket? Íme! 

vous - 2017.05.02.
Terepminta, pufikabát és tüll fulladásig – ruhák, amiket látni kell a 2017-es Met-gáláról

Katy Perry

Katy Perry nem aprózta el: talpig tüllben és egy masszív gyapjúkabátban érkezett a Met-gálára. Ha ez nem lett volna elég, fején egy witness, azaz tanú feliratú fátylat viselt, ami mögött a rajongók máris a közelgő albuma címét vélték felfedezni. 

Objektum doboz

Gigi Hadid

A 21 éves modell egy aszimmetrikus, pezsgőszínű Tommy Hilfiger ruhában érkezett, ami önmagában nem lett volna nagy durranás, sikerült azonban feldobnia az idei legnagyobb trenddel, egy neccharsinyával. Így már mindjárt más! 

Objektum doboz

Bella Hadid

A Hadid nővérek fiatalabbik tagja is kitett magáért: hibátlan alakját egy macskanőjelmezre hajazó Alexander Wang overallban mutatta meg. Menő!

Objektum doboz

Kendall Jenner

A Kardashian klán tagjaként nem meglepő, hogy Kendall Jenner semmit sem rejtett véka alá hétfő éjjel. A 21 éves modell egy áttetsző estélyiben és egy fekete tangában mulatott a Met-gálán. A ruha érdekessége, hogy mindent megmutatott 85 000, kézzel festett kristály díszítette, és több mint 160 óra alatt készült el. 

Objektum doboz

Pharrell felesége, Helen Lasichanh 

A januárban született hármas ikrek anyukája, Helen egy értelmezhetetlen piros ruhába bújt, amiből még a kezét sem tudta elővenni. Egyszerűen nincsenek szavak.

Objektum doboz

Halle Berry

Imádtuk az ötvenéves színésznő szettjét! Halle Berry egy arany díszítéssel ellátott Atelier Versace overallt választott a nagy napra, amihez tökéletesen passzoló Jimmy Choo cipőt párosított.

Objektum doboz

Kim Kardashian

Kim, nem ismerünk rád! A kétgyerekes szelfikirálynő szinte mintha rossz eseményre tévedt volna be: egy kimondottan unalmas, fehér, testhezálló Vivienne Westwood ruhát viselt. Ráadásul kedvenc kiegészítőjét, Kanye Westet is otthon hagyta. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Rihanna

Rihanna nem okozott csalódást, de valljuk be, idei választása sem érhet a 2015-ös kanárisárga estélyi nyomába. RiRi ezúttal az arcát borító pink highlighterrel és a több száz, bőrből készült virágsziromból összerakott ruhájával sokkolt. A lábát összetartó fűzős lábbelit már szinte észre sem vettük. 

Objektum doboz

Rita Ora

Rita Ora egy óriási masninak öltözött, ami csak arra várt, hogy kibontsák. Nos, ez nem történt meg, de helyette megtudhattuk, hogy egy hárommillió dolláros fülbevaló díszelgett a fülében. Van, aki erre azt mondja: csak egy átlag hétfő este. 

Objektum doboz

Madonna

Madonna így akart elvegyülni? A botrányairól híres énekesnő úgy gondolta, jó ötlet egy terepmintás ruhát választani a vörös szőnyegre. Tévedett. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen és John Legend mindig figyel a megjelenésée, és ez most sem történt másként. A modellből avanzsált Insta-celeb ezúttal egy hímzett Marchesa estélyit választott, amit látszólag megforgattak vattacukorban és hópelyhekben. 

Objektum doboz

Cara Delevingne

Cara Delevingne ellopta a show-t! A modell ezúttal ruhája helyett a kopasz fejével sokkolt – persze csak a jó értelemben. Ki gondolta volna, hogy a világ egyszer egy kopaszra borotvált, ezüstre festett fejért rajong majd? 

Objektum doboz

Gisele Bündchen 

A brazilok szupermodellje, Gisele Bündchen talpig ezüstben pompázott. A Stella McCartney által tervezett ruha különlegessége, hogy organikus selyemből készült. 

Objektum doboz

Solange Knowles

Beyoncé húga vitte a prímet a hétfő esti Met-gálán: Solange Knowles egy pufikabátnak álcázott ruhában tündökölt. Egyszerűen imádjuk!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek