Egyéb kategória

Nagyon ciki: dohányozni járnak a sztárok a Met-gála mosdójába!

Míg a mosdószelfi nálunk inkább ciki, addig a 2017-es Met-gálán határozottan menő volt. Sok híresség a mosdóban gangelt, először nem értettük, miért... majd rájöttünk az elkeserítő igazságra.

vous - 2017.05.02.
Nagyon ciki: dohányozni járnak a sztárok a Met-gála mosdójába!

Kimondhatjuk, hogy a „hazai Instagramon” már nem menő, sőt talán cikinek is számít a mosdószelfi. Tavasz van: menjetek ki a szabadba, és lőjetek ott pár (szigorúan csücsörítésmentes) szelfit! Ezalól egy kivétel van, ha a Met-gálán lőttök egy mosdószelfit – az menő (lenne, ha nem borítaná füstfelhő a fotót!).

Már az furcsa, hogy úgy tűnik, a Met-gála mosdója koedukált, bár ez történhetett a buli hevében is, az viszont mindenképpen furcsa, hogy több híresség is a mosdóban pózolt, mi több, dohányzott.

Ó, jaj! 

Bár nem az a meglepő, hogy megvan ez a rossz szokásuk, inkább az, hogy ezt a mosdóban űzik, és még ki is posztolják. Milyen példa ez? Nem akarunk álszentek lenni, de semmiképpen sem túl jó üzenet a mosdós pöfékelés. Tisztelet a kivételnek, akik igazán menő füstmentes szelfiket lőttek a Met mosdójában!

kim kardashian

Terepminta, pufikabát és tüll fulladásig – ruhák, amiket látni kell a 2017-es Met-gáláról

Míg mi itthon május elsején a munka ünnepét tartottuk, addig New Yorkban a 2017-es Met-gálán parádézott a celebvilág apraja-nagyja. Az idei esemény témáját Rei Kawakubo, a Comme des Garçons tervezője ihlette. A tervező védjegye az absztrakt formavilág, az aszimmetrikus szabások, a különleges anyagok és az extravagáns minták – s hogy mennyire ihlette ez meg kedvenceinket? Íme! 

Kylie Jenner

Objektum doboz

Dakota Johnson elég laza… – talán ezt nem kellett volna!

Objektum doboz

Bella Hadid, Paris Jackson és Ruby Rose…

Objektum doboz

Taylor Hill, Behati Prinsloo és Hailey Baldwin

Objektum doboz

Emily Ratajkowski

Objektum doboz

Sofia Richie

Objektum doboz

 Alexa Chung

Objektum doboz

Ajánlott cikkek