Egyéb kategória

Sarah Paulson az új kedvencünk: szétrollkodta Madonna vörös szőnyeges bevonulását

Gyakran elfelejtjük, hogy az A listás sztárok is éppolyan emberek, mint mi. Szerencsére ezt Sarah Paulson a 2017-es Met-gálán örökre az emlékezetünkbe véste.

vous - 2017.05.02.
Sarah Paulson az új kedvencünk: szétrollkodta Madonna vörös szőnyeges bevonulását

A szándékosan „photobombolt” képek nem mindig érik el a kívánt hatás, nem úgy, mint a 2017-es Met-gálán, amikor Sarah Paulson trollkodása mellett nem mehetünk el szó nélkül. Történt, hogy Madonna épp megérkezett az eseményre a tökéletes vörös szőnyeges kép érdekében pedig a színésznő segített megigazítani az énekesnő uszályát. 

kim kardashian

Terepminta, pufikabát és tüll fulladásig – ruhák, amiket látni kell a 2017-es Met-gáláról

Míg mi itthon május elsején a munka ünnepét tartottuk, addig New Yorkban a 2017-es Met-gálán parádézott a celebvilág apraja-nagyja. Az idei esemény témáját Rei Kawakubo, a Comme des Garçons tervezője ihlette. A tervező védjegye az absztrakt formavilág, az aszimmetrikus szabások, a különleges anyagok és az extravagáns minták – s hogy mennyire ihlette ez meg kedvenceinket? Íme! 

Semmi érdekes nem lenne a jófejségben, ha Sarah Paulson nem vágta volna be azt a fejet, amit mindannyiónk vágott volna, ha épp Madonna uszályát igazítanánk.

Imádjuk!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek