Egyéb kategória

Bombasztikus a kisugárzásotok, és mindenki hanyatt dobja magát tőletek? Induljatok el a Miss Balatonon!

Ha valaki szépségversenyre jelentkezik biztos, hogy kellő önbizalommal rendelkezik, ami valljuk be, igen hasznos erény. De mi van azokkal a lányokkal, akik még hezitálnak, és nem érzik magukban azt a pluszt, hogy megmérettessék magukat egy szépségversenyen? Nos, ezek a lányok most jól figyeljenek, ugyanis Iszak Esztinek és nekünk van pár nyomós érvünk, miért jelentkezzetek egy szépségversenyre.

vous - 2017.05.04.
Bombasztikus a kisugárzásotok, és mindenki hanyatt dobja magát tőletek? Induljatok el a Miss Balatonon!

Elindult a jelentkezés a 2017-es Miss Balatonra, a 18 és 28 év közötti lányok június 4-ig regisztrálhatnak a www.missbalaton.hu oldalon. A szépségverseny sajtótájékoztatóján a Miss Balaton négy nagykövetét is megismerhette a közönség. Király Lili, Nagypál Kriszti, Németh Niki és Horváth Cintia az elmúlt években a zsűri és a közönség kedvencei voltak, ezután pedig hivatalosan is ők képviselhetik a Miss Balatont a különböző eseményeken. 

A hagyományokhoz híven egy nagy gombbal indította el a versenyt a négy nagykövet, valamint Iszak Eszti. Mellettük pedig a Miss Balaton majdnem teljes csapata, Epres Panni, Dukai Regina, Lipcsei Betta, Marton Adrienn, Dobó Ági és Magony Szilvi is részt vett az eseményen. 

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

 

miss-balaton-nyertes-nagypal-krisztina1-2

Ez a gyönyörű lány lett a 2016-os Miss Balaton nyertese

A 2016-OS Miss Balaton by Cosmopolitan versenyen 16 lány versengett a zsűri kegyeiért. A közel kétórás finálén végül egy húszéves, budapesti lányt választottak a legszebbnek.

A cikk ITT folytatódik!

Iszak Esztivel beszélgettünk a szépségről, valamint arról, mit tanácsolna a lányoknak, akik még hezitálnak, hogy elinduljanak egy szépségversenyen.

1. Semmi vesztenivalótok nincs 

Miért ne próbálnátok meg? Küldjétek be a jelentkezéseteket, nagyon sokat tud adni egy ilyen verseny. Profi csapat dolgozik a lányokkal, akik mindenben a segítségetekre lesznek.

2. Új barátok

Nagyon jó a hangulat, új barátságok is születhetnek.

Ismerek olyat, aki egy szépségverseny alatt találta meg a legjobb barátnőjét. Súrlódások vannak, de ezeket el lehet simítani 

– mondja Iszak Eszti, aki idén is a Miss Balaton kommunikációs tanácsadója.

Forrás:
Molnár Anikó

3. A szépség nem mindig előny

Mit sem ér egy gyönyörű nő, ha nincs meg a kellő kisugárzása. „Közhely, de az elmúlt három év tapasztalata azt mutatja, hogy vannak gyönyörű lányok, mintha isten a két kezével faragta volna őket, de valami hiányzik belőlük. És ott vannak azok a lányok,

akiknek az arca nem szimmetrikus, nem a klasszikus szépségek, de érdekes az arcuk, bombasztikus a kisugárzásuk és mindenki hanyatt dobja magát tőlük

– mondja Eszter.

szépségkirálynő

Bőrbetegsége, valamint az elfogadás mellett kampányol Pennsylvania szépségkirálynője

Bőrbetegséggel élni még átmenetileg sem egyszerű, nemhogy valaki egész életén át küzdjön valamilyen kórral. Azonban sajnos vannak olyan betegségek, melyekről nem mi tehetünk, genetikai rendellenesség idézte azokat elő.

ITT jön a folytatás!

4. Új élmények 

Mint már említettük, profi csapattal dolgoztok, így hasznos tanácsokat is kaphattok, mindamellett, hogy egy teljesen új világba csöppentek. Merjetek kimozdulni a komfortzónátokból.

Forrás:
Molnár Anikó

5. Igenis mutassátok meg magatokat

Úgy érzitek, megvan bennetek a szépségkirálynőgén? Egy percig se habozzatok, próbáljátok ki magatokat. Mutassátok meg, hogy ti lesztek a következő Miss Balaton! 

Hajrá, csajok!

Ajánlott cikkek