face app

„Nem járnék magammal, de veletek se!” – félórára pasik lettek a VOUS-lányok

Azt gondoltuk, már rég túl vagyunk azon a korszakon, amikor totál beszippant egy okostelefon-applikáció. Nagyot tévedtünk, ugyanis amikor a kezünkbe került a FaceApp nevű mobilalkalmazás, azonnal elmerültünk benne.

A FaceApp nevű mobilapplikáció lényege, hogy a feltöltött fotót átalakítja úgy, mintha idősek, babák vagy épp pasik lennétek. Az alkalmazással mosolyt is rakhattok a fotóra, és meg is csajosíthatjátok magatokat (még jobban). Nagyon jó kis alkalmazás, igazán kellemes perceket szerezhettek vele magatoknak.

snapchat kutyás filter

Nem várt helyről jött a ribancozás: a tudomány szerint a Snapchat kutyás filterét használó nők könnyűvérűek

A Snapchaten létezik egy csomó filter, a felhasználók nagy örömére. A szivárványos rókakoma például nagyot üt, a Bob Marley-féle négeresítő effekt viszont nem nélkülözi a rasszista felhangokat sem. A legérdekesebb ezzel együtt is az a mém (és a mögötte megbújó jelenség), ami szerint a néhány hónapra szupernépszerűvé vált viccesen cuki kutyapofit csak a ribancok használják...

A folytatásért kattintsatok ide!

Mindenki ezt pörgeti, szóval mi is kipróbáltuk.

A bal felső kép az eredeti arcmásunk, majd a bébi, az öreg és a pasi kiadásunkat láthatjátok. Utóbbi annyira jól sikerült, hogy pasi önmagunkban felfedeztünk híres embereket.

Vio mint Max Minghella színész

Forrás:
vous.hu

Ancsa mint Szente Vajk

Forrás:
vous.hu

Eszter mint egy gonosztevő a Criminal Mindsból

Forrás:
vous.hu

Mojzi mint Tom Cruise

Forrás:
vous.hu

És jómagam mint Győzike

Forrás:
vous.hu

Szavazzatok!

Objektum doboz

Próbáljátok ki ti is, és mutassátok meg a fotót!