Egyéb kategória

Ők lettek Magyarország legszebb gyerekei

Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary gyermekszépség- és tehetségkutató verseny. Az országos előválogatóról 40 gyermek jutott tovább a döntőbe, közülük választottak győzteseket.

vous - 2017.05.10.
Ők lettek Magyarország legszebb gyerekei

Múlt hétvégén 14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary a siófoki CE Plaza Hotelben. A gyermekszépség- és tehetségkutató verseny döntőjébe negyvenen jutottak be országos előválogatók által. 

A 4 és 18 év közötti gyerekek a döntő előtt felkészítő táboron vettek részt a Balaton mellett. Ez idő alatt szakértők segítségével sajátították el a színpadi mozgással kapcsolatos ismereteket, valamint ellátogattak a Zamárdi Kalandparkba, és egy fotózáson is részt vettek, ahol Mercedes veterán autócsodák mellett pózolhattak a Mercedes-Benz Siófok jóvoltából.

Képernyőfotó 2017-05-10 - 12

„Nem csak a hibátlan bőrű, vékony, feszes testű lányok a tökéletesek” – komoly céllal jött létre a „nyugdíjas-szépségverseny”

A szépségversenyek manapság arról szólnak, hogy kinek tökéletesebb a teste, kinek szebb a bőre, ki tudja legjobban meggyőzni a zsűrit, hogy az élete a világbéke. Viccet félretéve, az egész elment egy olyan irányba, mely ellen azért nem árt felszólalni, mint teszi azt Amerika egyik legkülönlegesebb rendezvénye.

A döntő egy nagyszabású gálaműsor keretein belül zajlott Siófokon, amelynek műsorvezetője az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorból ismert nagyszájú kislány, Kaiser Csinszka volt. A zsűriben mások mellett Kiszel Tünde és kislánya; Romhányi Judit, a CE Plaza Hotel marketingigazgatója, valamint Kovács Miklós, a Mercedes-Benz Siófok tulajdonosa értékelték a kifutón sétáló kicsiket.

Forrás:
Paprika Christian

A Little Miss & Mister Hungary 2017 abszolút győztesei: Li Tiffany 7 éves, Nagy Boglárka 4 éves, Timár Alina 9 éves és Nagy Lili 11 éves kislányok, illetve Varga Zalán 4 éves és Alföldi Bence 11 éves kisfiúk lettek.

A verseny főszervezője, Bartalovics Ildikó elmondta: a hiedelmekkel ellentétben a szépségversenyek pozitívan hatnak a gyerekekre.

Önbizalmat kapnak, barátságot kötnek, illetve egy napig királynők lehetnek, hiszen náluk minden gyermek koronát kap.

A Little Miss & Mister Hungary 2017 versenyen minden korosztályban külön kategóriagyőzteseket is hirdettek, akik Görögországba utaznak képviselni Magyarországot. A korosztályos első helyezettek:

  • Orosz Réka, a Pre-teen Miss Hungary győztese
  • Szakács Fanni, a Tini kategória győztese
  • Mozga Sára, a Little Miss Hungary győztese
  • Nagy Boglárka, a Mini Miss Hungary abszolút győztese
  • Jáger Nina, a Pre-teen Miss Hungary győztese
  • Alföldi Bence, a Pre-teen Mister Hungary győzte 

Forrás:
Paprika Christian

A gyerekek már nagyon készülnek a világversenyre, angolul tanulnak, és tervezik a ruhájukat. Nekem két kislányom is megy majd: Roxána és Alexa imádják a szépségversenyeket, nagyon lelkesek minden alkalommal

– mondta Turi Eszter, aki az édesanyák számára rendezett versenyen is elindult. 

Forrás:
Paprika Christian

Forrás:
Paprika Christian

Forrás:
Paprika Christian

Forrás:
Paprika Christian

Forrás:
Paprika Christian
Ajánlott cikkek