Egyéb kategória

Nem ő lesz a legkedveltebb szépségkirálynő: ismerjétek meg Miss USA-t!

Hétfőre virradóan megválasztották Amerika legszebb lányát. Miss USA 2017 a 25 éves Kára McCullough lett Washington D.C-ből. Mit kell tudni a különleges szépségről?

vous - 2017.05.15.
Nem ő lesz a legkedveltebb szépségkirálynő: ismerjétek meg Miss USA-t!

Kára McCullough 25 éves, nukleáris kémiát tanult az Észak-Carolina Állami Egyetemen, végzettsége szerint tudós. Jelenleg az Egyesült Államok Nukleáris Szabályozó Bizottságában dolgozik. Reméli, hogy a munkája inspirálja majd a nőket, hogy hasonló területen kezdjenek el dolgozni.

Kára Olaszországban született, édesapja amerikai tengerészgyalogos, így a kis Kára nem egy országot és várost mondhat otthonának. A szépségversenyek világa sem áll tőle távol, 2015-ben és 2016-ban is Miss Amerika első udvarhölgye lett, királynősége pedig 2017-re érett csak be igazán, mikor is végre az ő fejére került a korona.

Objektum doboz

Objektum doboz

A 178 cm magas barna szépség maga a természetesség, göndör hajával is pont ezt szeretné hirdetni, és esze ágában sincs kiegyenesíttetni – nem is kell, a haja a szexepilje. 

Bája ellenére Kára McCullough biztosan nem lesz a legkedveltebb szépségkirálynő, ugyanis a versenyen az egyik kérdésre azt válaszolta, hogy szerinte az egészségbiztosítás kiváltság, nem emberi jog. 

Határozottan azt mondom, hogy ez kiváltság!

Állami alkalmazottként egészségügyi ellátást kapok. Első kézből látom, hogy az egészségügyi ellátást igénylő személyeknek munkahelyeket kell biztosítani” – válaszolta.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek szimpatikus?

Ajánlott cikkek