Egyéb kategória

Színre színt! – Itt a colour blocking 2.0

Nóri vagyok, és bolondulok a fekete színért – pláne, ha ruhákról van szó. Most azonban megmutatom nektek, hogy a colour blocking trend idén nyáron is menő és érdemes közelebbről megismerkedni vele, ebből a barátságból ugyanis szupervidám szettek születhetnek. Nézzétek csak! 

vous - 2017.05.19.
Színre színt! – Itt a colour blocking 2.0

Mi is az a colour blocking? 

Néhány éve óriási sikernek örvendett az úgynevezett colour blocking trend, ami leegyszerűsítve a brutál színek bátor párosítását jelentette. Nos, ha nem vagytok pasztell-lányok, jó hírem van: hála az idei trendszíneknek, érdemes újra a feltűnő árnyalatokat még feltűnőbb árnyalatokkal párosítani. Hogy mit is jelent ez pontosan? Párosítsátok az idei kedvenc színeteket, például a kankalinsárgát, a pinket vagy a niagarakéket hasonlóan feltűnő árnyalattal, vagy akár teljesen eltérő, a színpaletta ellenkező oldalán elhelyezkedő színnel. Két dolgot tartsatok mindig szem előtt:

  1. Legyetek bátrak, határt csak a saját ízlésetek szabhat.
  2. Két vagy három színből összerakott szettnél érdemes visszafogott kiegészítőket, táskát választani.

Nem gondoljátok, hogy ebből bármi jó is kisülhet? Az alábbi szettek bizonyítják! Készen álltok? 

pantone színek

Van élet a greeneryn túl is! – Trendi színek, amik miatt tűkön ülve várjuk a tavaszt

Tavaly év végén robbant a nagy Pantone-bomba: kiderült, melyik lesz 2017 legtrendibb színe. A #greenery, azaz lombzöld elnevezésre hallgató árnyalat egy friss, üde szín, ami valóban feldobhatja a szürke hétköznapokat, de mielőtt bárki is azt hinné, hogy a csapból is ez folyik majd, jelentem: nem. A Pantone minden évben elárulja a top 10 trendszínt, ami a 2017-es kollekciókat jó eséllyel inspirálhatja majd. Íme! 

kék + sárga

Forrás:
VOUS

Ha szeretnétek mindent megtudni a sárga színről, ide kattintsatok

kék + piros

Forrás:
VOUS

Kíváncsiak vagytok, a piros melyik árnyalata illik a színtípusotokhoz? Ez a cikk nektek szól! 

kék + türkizzöld

Forrás:
VOUS

 A zöld színről korábban már írtunk nektek, ha lemaradtatok, itt mindent megtudhattok! 

kék + rózsaszín 

Forrás:
VOUS

Takács Nóra egyik fegyvere a rózsaszín, pláne a ballábas reggelek ellen. Nézzétek meg a blogját, amiből ti is inspirálódhattok! 

Szemes Nóra személyi stylisttól egy workshopon tanultam meg, hogyan kell kiiktatni a fekete színt az őszi és téli ruhatárunkból.

Megvan, hogyan váltsuk le a feketét a ruhatárunkból!

A fekete szín egyszerű, slankít és mint már ezerszer hallottuk, „mindenhez megy”. Szemes Nóra személyi stylist rácáfolt erre a tévhitre, és egy workshop keretein belül megpróbált megtanítani arra, hogyan is iktathatnám ki a színpaletta legsötétebb árnyalatát a gardróbomból – ha nagyon akarnám.

A teljes cikkért kattintsatok IDE

Címkék: #divat #szín #trend
Ajánlott cikkek