Egyéb kategória

Tütüben és virágkoszorúban ünnepelte 100. születésnapját az ikerpár

Egy brazil ikerpár nem mindennapi születésnapot tartott, szeszélyes piknikkel és egy huncut fotósorozattal ünnepelték 100. születésnapjukat. Ha nem töröltem volna a szótáramból a cuki szót, akkor most azt írnám, hogy nagyon cukik az idős hölgyek. Nézzétek!

vous - 2017.05.20.
Tütüben és virágkoszorúban ünnepelte 100. születésnapját az ikerpár

Igazából a nagy buli még várat magára, hiszen Maria Pignaton Pontin és Paulina Pignaton Pandolfi május 24-én ünneplik a 100. születésnapjukat. A  nagy családi ünneplés előtt az ikrek egy bohém fotósorozatot készítettek.

kéz

„De hát ti nem is hasonlítotok!” – 5 + 1 dolog, amit csak a kétpetéjű ikrek érthetnek

Ha eszetekbe jut az a szó, hogy ikrek, ugye nektek is két megszólalásig hasonlító ember ugrik be? Hát, ki kell hogy ábrándítsalak titeket, mert egyáltalán nem mindig ez a helyzet.

Vegyük csak például a kétpetéjű ikreket!

A képeket Camila Lima fotós készítette, akitől a tütüket, a sminket, valamint az egész stylingot ajándékba kapta a testvérpár. Camila elmesélte, hogy az ikrek nagyon izgult, azonban profi módon bírták a fotózást.

Úgy pózoltak, ahogy kértem, és egyáltalán nem panaszkodtak a fáradtságra, pedig két óráig tartott a fotózás 

–  mondta a fotós, megjegyezve, hogy mindketten nagyon boldogok és elégedettek a kész képekkel.

Most már csak a nagy családi ünneplés maradt hátra, és higgyétek el, tényleg nagy a család! Pandolfinak 6 gyereke, 19 unokája és 16 dédunokája van, míg Pontinnak 5 gyereke, 12 unokája és 7 dédunokája.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.