Egyéb kategória

Az év menyegzője: minden, amit tudni és látni kell Pippa Middleton és James Matthews esküvőjéről

Két év komoly kapcsolat után, május 20-án, egy englefieldi kis templomban összeházasodott Pippa Middleton és James Matthews. Az esküvő a kellő pompával zajlott, és természetesen Katalin hercegné, Vilmos herceg és a királyi család legfiatalabb tagjai is részt vettek! 

vous - 2017.05.21.
Az év menyegzője: minden, amit tudni és látni kell Pippa Middleton és James Matthews esküvőjéről

A 33 éves Pippa Middleton, Katalin hercegné húga, és a 41 éves James Matthews, az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatója, 2016 júliusában jelentette be az eljegyzést. A pár mindössze két éve él komoly kapcsolatban: Pippa és James között már 2012-ben is volt egy futó románc, két éve azonban komolyra fordult kettejük kapcsolata.2017 május 20-án a pár összeházasodott. 

Az esküvőt a Middleton család Berkshire megyei otthonától nem messze, Englefield kis falujának XII. századi templomában tartották.

pippa

Ámulatba ejtő videó 1991-ből: Katalin hercegné és Pippa Middleton koszorúslányként

Eddig sosem látott felvétel került elő Katalin hercegnéről és Pippa Middletonról. Megnézhetitek a nővéreket koszorúslányként. 

A ruha

Pippa Middleton esküvői ruháját  Giles Deacon brit divattervező és stílustanácsadó álmodta meg. Az elegáns couture ruha átszámítva 14 millió forintba került, a tervező kifejezetten Pippa számára készítette. Nem hiába, rendkívül jól állt a menyasszonynak, klasszikus vonalak, igazi elegencia jellemezte a ruhát. 

Cate Blanchette, Sarah Jessica Parker és Solange –csak pár név Deacon rajongói listáján. 

A násznép

Megjelent a szombati szertartáson Vilmos öccse, Harry herceg is, ám az előzetes hírekkel ellentétben barátnője, a Los Angeles-i születésű 35 éves Meghan Markle színésznő nélkül.

Harry és Meghan Markle kapcsolatáról a brit sajtó tavaly óta cikkezik, és a párnak a várakozások szerint a szombati esküvő lett volna az első "hivatalos" megjelentése együtt, ám a színésznő nem volt jelen a vendégseregben.

Pippa Middleton – állítólag a férőhelyek szűkössége miatt – előzőleg kikötötte, hogy a vendégek csak hitvesüket, illetve hivatalosan eljegyzett partnerüket hozhatták magukkal a szombati szertartásra, "egyszerű" barátokat és barátnőket nem.

Harry a sajtóhírek szerint felmentést kapott e korlátozás alól, ám Meghan Markle mégsem jelent meg a ceremónián.

 A 91 esztendős II. Erzsébet királynő és 96 éves férje, Fülöp edinburghi herceg nem vett részt a szertartáson, de jelenlétük nem is szerepelt a hivatalos programban.

Katalin hercegné

„Nem elég az, amit Katalin és Vilmos csinálnak” – Milyenek voltak az elődök, mi lesz az utódokkal?

Vajon milyen lehet Diana hercegné utódjának lenni? Milyen lehet, ha állandóan a szívek királynőjével hasonlítanak össze? Úgy tűnik, Katalin hercegné rendre megugorja a lehetetlennek tűnő feladatot, és férjével, Vilmos herceggel együtt egy új királyi család képét vázolják fel.

Teszik ezt annak ellenére, hogy 2016 végére több kritika is érte a párt. 

A szertartás

Vilmos és Katalin hat évvel ezelőtti esküvőjére, amelyet a Westminster-apátságban, az angol-brit monarchia ősi londoni koronázó templomában tartottak, 1900-an kaptak meghívót, és a világraszóló menyegző háromórás élő közvetítését óvatos becslések szerint is kétmilliárd tévénéző figyelte világszerte. 

Pippa Middleton és James Matthews szombati esküvőjének 45 perces szertartását nem közvetítették a televíziós társaságok, és a sajtófotósok is csak a templomon kívül dolgozhattak. 

A szombati ceremónián Vilmos és Katalin ifjabb gyermeke, a kétéves Sarolta hercegnő volt az egyik koszorúslány, Sarolta bátyja, György herceg pedig a hasonló feladatokat ellátó pageboy szerepét töltötte be.

A lagzi a Middleton-birtokon egy hatalmas üvegsátorban zajlott. 

katalin

10 dolog, amit Katalin hercegné és Vilmos tanított nekünk a szerelemről

Az ő szerelmük egy valóságos tündérmese. Katalinért tényleg eljött a hercege, akivel azóta is boldogan élnek. Hát ki mástól tanulhatnánk többet a szerelemről, mint tőlük?!

A gyönyörű menyasszony, Pippa Middleton

Objektum doboz

Objektum doboz

Pippa édesapjával, Michael Middletonnal érkezett a szertartás helyszínére

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Katalin hercegné igazítja az uszályt

Objektum doboz

Pszt!

Objektum doboz

Katalin és Sarolta

Objektum doboz

Objektum doboz

György herceg

Objektum doboz

 György herceg és Sarolta hercegnő

Objektum doboz

Hármasban

Objektum doboz

Vilmos és Harry 

Objektum doboz

Immár férj és feleség: Pippa Middleton és James Matthews

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Pippa Middleton a brit királyi családnak mindazonáltal hivatalosan nem tagja, és semmilyen címet nem visel, ellentétben Katalinnal, akinek II. Erzsébet királynő a Vilmossal kötött frigy után a Cambridge hercegnője címet adományozta.

Ajánlott cikkek