Egyéb kategória

Új pizza hódít Nápolyban: készítsétek el a pizzacsillagot

A nápolyi pizza valóságos fogalom, nincs még egy város, ahol ennyi pizzéria lenne. Kicsi és nagy, egyszerű és elegáns, a legjobbak előtt sorok kanyarognak, immár a csillag formájú pizza miatt is.

vous - 2017.05.25.
Új pizza hódít Nápolyban: készítsétek el a pizzacsillagot

A vendégekért versenyezni kell, főleg akkor, ha mindenhol jó a pizza. Az olaszok nem nagyon szeretik halmozni a feltéteket, a legegyszerűbb pizzák a legnépszerűbbek, így extra variációkkal nem érdemes kísérletezniük a vendéglősöknek.

 Marad a forma, amivel egyedivé és kívánatosabbá tehető az olasz lepénykenyér.

Úgy tűnik, a csillag alakú pizza az új kedvenc, az utóbbi pár évben olyannyira elnyerte a vendégek tetszését, hogy már az amerikai „nápolyi” pizzériák is készítik ezt a mutatós változatot.

pizza étel

Élethelyzetek, amikor tényleg a pizza a legjobb választás

Találkoztatok már olyan emberrel, aki nem szereti a pizzát? Én sem, és a reakcióm is szomorúsággal vegyes felháborodás lenne, ha ismernék ilyen személyt, ugyanis a pizza az egyik olyan univerzális étel, ami bármikor jöhet. Ennek ellenére természetesen nem eszünk állandóan pizzát, hiszen léteznek ennél egészségesebb fogások is. Most azokat a helyzeteket és szituációkat gyűjtöttük össze, amikor viszont igenis a pizza a legjobb választás!

A pizzacsillag sikere valószínűleg nemcsak csinosságának köszönhető, hanem annak is, hogy a csillag csúcsai extrán ropogósra sülnek, miközben meg vannak töltve olvadós sajttal. A pizza feltétje általában a legegyszerűbb: jó minőségű paradicsomszósz, mozzarella és bazsalikom, de természetesen pakolható rá más is, de túlzásba nem érdemes esni, mert így élvezhető ki minden íz teljességében.

Forrás:
Depositphotos

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Ajánlott cikkek