Egyéb kategória

Olvadoznak: így találtam meg a tökéletes férfit a VOUS-lányoknak

„Ide Mcsi írjon egy pasis cikket!” – kezdődött e cikk története. Higgyétek el, nagyon szeretnétek tudni, mi zajlik egy-egy témameeting alkalmával, a legdurvább kibeszélőshow-kat is übereljük, sokszor derülnek ki hihetetlen dolgok valamelyikünkről. A legutóbbi „megbeszcsi” egyik eredménye, hogy most kerítek. Randigurui pályafutásom első mérföldköveként sztárpasikat szereztem kolléganőimnek. A szempont nagyon átgondolt, megfontolt és észszerű: az ellentétek vonzzák egymást – áh, mégsem! 

vous - 2017.05.26.
Olvadoznak: így találtam meg a tökéletes férfit a VOUS-lányoknak

Az Olvadunk, mint a… napra egyértelmű volt számunkra, hogy meg kell emlékeznünk a legvonzóbb férfi hírességekről. Mivel már rengeteg szempontból körbejártuk a témát, ezúttal valami különlegeset szerettünk volna, így eszünkbe jutott, hogy miért ne válasszak pasit a VOUS-lányoknak.

De nem úgy, csak játékból!

Teljesen evidens, hogy ez jutott eszünkbe.

olyan-szep-a-lelked-sztarpasik-akikkel-megnyernenk-a-fonyeremenyt1

Olyan szép a… lelked! – Sztárpasik, akikkel megnyernénk a főnyereményt

Egészen objektíven megegyezhetünk abban, hogy a következő pasik egytől egyig nagyon jóképűek… A mondat végére akár pont is kerülne, de akkor ez az írás meg sem született volna. Az alábbi öt pasi ugyanis túlmutat a szexiségen.

Velük tutira megnyernénk a főnyereményt.

Alanyaink külső-belső tulajdonságait egyaránt figyelembe vettem, de nem volt könnyű dolgom. Egyrészt a VOUS-lányok úgy könyörögtek egy-egy pasiért, hogy majdnem megesett rajtuk a szívem, másrészt megfelelő pszichológiai tanulmányok hiányában a megérzéseimre hagyatkoztam. Szempontrendszerem szent és sérthetetlen volt, de életre szóló garanciát nem vállalok.

Álompárjaim hamar összeálltak, azonban úgy megindokolni a választásaim, hogy kedves kolléganőim ne bízzák el magukat, és ne higgyék, hogy az objektivitást semmibe véve írtam hízelgő szavaim, nem volt egyszerű.

Pedig, kedves VOUS-lányok, komolyan úgy gondolom, hogy az alábbi pasik határozottan hozzátok valók!

Viola és Elon Musk

Az Igazi Vasember, Elon Musk milliárdos, feltaláló és üzletember kellően karizmatikus és intelligens, hogy meghódítsa szerkesztőségünk leghatározottabb tagjának a szívét. Mr. Musk válása óta több interjúban is hangoztatta, hogy nagyon szeretne találni egy barátnőt. Bár furcsa elképzelései vannak arról, mennyi időt igényel egy nő manapság, Vio helyretenné ezt a fejében. Kolléganőm rendkívüli humora hamar levenné a lábáról az üzletembert, és akkor se jönne zavarba, ha az űrtudomány lenne a téma a randin.

Forrás:
VOUS

Eszter és Charlie Hunnam

Aki ismeri Esztert, tudja, hogy hatalmas a munkaszeretete, de úgy igazán, őserőből tolja. Nos, Tarzant mégse választhattam, ezért egy másik erőtől duzzadó pasit talált a radarom: Eszter párja Charlie Hunnam lett. Főszerkesztőnk és Charlie bár külsőre nagyon passzolnak egymáshoz, személyiségük különböző, pont ettől lesz remek ez a páros.

Akár a pomponlány és a sztárfocista.

Forrás:
VOUS

Mojzi és Benedict Cumberbatch

A lány, aki a legkitartóbban könyörgött, hogy a Franco tesvérek egyikét vagy Jeffrey Dean Morgant szeretné párjául.

Mojzi, kár volt, túl egyértelmű lenne!

Bár DIY-királynőnk maga a pörgés, a kultúra és a buli, én egy klasszikus úriembert választottam párjául. Benedict Cumberbatch még akkor is gentleman, amikor túltolja a bulit. Szexepilje a fényre változó szeme színe – látod, Mojzi, meg se kell DIY-olni!

Forrás:
VOUS

Nóri és Liam Hemsworth 

Vannak azok a típusú nők, akik megőrülnek a rosszfiúkért. Nóri határozottan nem az a nő. Pedáns, rendszerető, megrendíthetetlen tervei és elképzelései vannak, de lesből támad az őrültséggel és hülyüléssel. Nem kell más neki, mint Liam Hemsworth, a szótárbeli jó pasi, akire mindig számíthat, mindig ott van, ha kell: egy visszafogott úriember, de rekorder szexifaktorban.

Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek