Egyéb kategória

Oké, a Lacoste a Nyugatiban forgatott – de hol forgatnának más márkák Magyarországon?

Imádta a magyar sajtó, hogy a Lacoste a budapesti Nyugati pályaudvaron forgatta legújabb reklámfilmjét, ami valljuk be, elég menő. Mi azonban nem állunk meg itt, és kicsit továbbgondoltuk a témát. Divatmárkáknak ajánlunk magyarországi forgatási helyet.

vous - 2017.06.01.
Oké, a Lacoste a Nyugatiban forgatott – de hol forgatnának más márkák Magyarországon?

Ha lemaradtatok volna a Lacoste videójáról, akkor most nézzétek meg! 

Objektum doboz

Szóval továbbgondoltuk a témát, és más márkáknak ajánlottunk magyarországi helyeket, hol forgathatnának. Azt hiszem, elég vicces kedvükben voltak a VOUS-lányok!

Andi: Pull and Bear – óvoda

Andi szerint azért kellene a „húzdésmacinak” egy oviban forgatni, mert borzasztóan kicsi a ruháik méretezése. Andi, TUDOM, MIRE GONDOLSZ!

Nóri: Zara – Nyugati pályaudvar

Nóri úgy gondolja, hogy a Zara mindig menő tervezőktől inspirálódik, tehát ők is forgassanak a Nyugatiban, akárcsak a Lacoste.

Képernyőfotó 2017-06-01 - 14

3 magyar tervező, akikről érdemes tudnotok – mert hazai cuccokból sosem elég

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a divat igazi kincsei csak és kizárólag New Yorkban, Párizsban vagy épp Milánóban születnek. Pedig ez koránt sincs így, itthon is pont olyan tehetséges tervezők színesítik a divat világát, mint a már említett városokban. Ismerjetek most meg közülük hármat! 

Eszter: Sugarbird – Mátészalka

A „cukormadárka” legújabb dobása a Túró Rudi ihlette ruhák, így teljesen észszerű lenne, ha a márka a mátészalkai rudigyárban forgatna egy reklámfilmet – ötletelt Eszter.

Mcsi: Police – Budapest XXI. Kerületi Rendőrkapitányság

Mennyire menő lenne, ha a csepeli rendőrök Police-ékszerekben, napszemüvegben és parfümtől illatozva őriznék a rendet? Tipikus jelenet: a csepeli Táncsics Mihály úton gurulnának a rendőrautóval, letekert ablakokkal, kar kint, tele Police-ékszerekkel, egy menő napszemüvegben, miközben Police-t hallgatnak – imádnám!

Ajánlott cikkek