stylewalker

Kimozdulnátok a hosszú hétvégén? Van egypár szuper ötletünk

Hétvégén pünkösd, ami egyet jelent azzal, hogy ismét hosszú hétvége lesz! Tuti, hogy rátok is rátok fér már egy kis pihenés, szóval ez a plusz egy nap igazi áldás lehet. Ráadásul, mivel már itt az igazi nyár, nyugodtan szervezhettek magatoknak kinti programokat is. Van is egypár szuper tippünk, ha nem akartok a négy fal között ülni!

Azért is imádjuk annyira a pünkösdi hosszú hétvégét, mert ilyenkor már mindenki érzi a nyár közeledtét, és sokkal szívesebben csinál magának programokat. Szóval, ha tehetitek, mozduljatok ki, és töltsétek ezt a pár napot a szeretteitekkel. Szerencsére abban is tudunk segíteni, hogy hogyan.

Irány a természet!

Talán mondanunk sem kell, hogy a legkézenfekvőbb az, hogyha kinti programot választotok magatoknak. Menjetek el a legközelebbi strandra süttetni a hasatokat (persze előtte nem árt utánanézni a nyitvatartásnak, hiszen ünnepnapokon változhat), üljetek ki piknikezni egy jót, például a Margitszigetre, vagy kapjátok fel a hátizsákotokat, és menjetek kirándulni egyet a közelbe, hiszen országszerte rengeteg gyönyörű úti cél közül válogathattok, csak győzzetek végül dönteni!

Ez nemcsak azért szuper ötlet, mert a természetben végre igazán feltöltődhettek és lazíthattok egy picit, hanem mert pénztárcabarát megoldás is, hiszen ha ügyesek vagytok, mindössze az útiköltséget kell állnotok.

kirándulás

Körbeajánljuk az országot: tippek kiránduláshoz a hosszú hétvégén

A hosszú hétvégén mindenki csinál valamit: ki pihen, ki takarít, ki dolgozik, ki pedig kirándul. Ha utóbbit választanátok, de nem tudjátok, merre menjetek, akkor adunk pár igazán klassz ötletet. Budapesten maradnátok, vagy szívesen utaznátok? Körbeajánljuk az országot!

Kattints IDE a folytatásért!

Divatimádóknak

Ha inkább valami művészeti vagy kulturális programra vágytok, akkor sem kell messzire mennetek szombaton, csak az V. kerületig, hiszen a Stylewalker Day&Night elnevezésű programsorozat garantáltan jó választás lesz, hiszen sokkal könnyen megtalálhatjátok a fontos dizájnüzleteket és tervezői showroomokat. Végigjárhatjátok a magyar tervezői boltokat, ahol szuper darabokra bukkanhattok, ráadásul nemcsak nézelődhettek, hanem jóval olcsóbban hozzá is juthattok egyes magyar márkák termékeihez.

Forrás:
Molnár Anikó

Emellett különböző workshopok is várnak benneteket, például Panny Véssey showroomja és a CikkCakk Studio, ahol tervezők segítségével próbálhatjátok ki, mennyire vagytok ügyesek a DIY-ban. Asztalfestés vagy piknik a város közepén? Simán, ráadásul ezeket a programokat még a kisebbek is élvezni fogják.

Persze ha inkább buliznátok egy jót, akkor is itt a helyetek, hiszen szuper DJ-k és előadók, többek között Lotfi Begi felel majd a jó hangulatért. Hát nem hangzik fantasztikusan? Szóljatok a csajoknak, és töltsetek együtt egy felejthetetlen napot a divat világában. Az biztos, hogy mi már alig várjuk! Ha pedig szeretnétek még többet megtudni az eseményről, akkor csekkoljátok a Facebook eventet!

takács nóra modellkedés

„Előtört belőlem a modelléveim utáni nosztalgia” – Kihagyhatatlan hétvégi program divatimádó lányoknak!

Modellként a világ számos pontján megszámlálhatatlan klassz ruhát viseltem már. Volt olyan, amit biztosan sosem vettem volna fel magamtól, és olyan is, amit alig akartam levenni. Akadt, amit repülővel hoztak, hogy lefotózzák rajtam, és olyan is, amiben még levegőt sem vehettem jóformán, olyan drága volt, három ember felügyelte minden mozzanatomat!

Takács Nóra tavalyi beszámolóját ITT találjátok. Figyelem, a tavalyi VOUS-kedvencei akció idén már nem érvényes!

Családi összejövetel

Az ünnep a hagyományokról szól, akkor miért ne töltenétek a pünkösdöt is hasonló módon? A budai Vár vasárnap és hétfőn családi, kulturális programokkal várja az érdeklődőket pünkösdi programsorozatával. Szóval, ha a szeretteitekkel töltitek ezt a pár napot, akkor már meg is van a tökéletes program. De fogadjunk, hogy még a pasitok is élvezni fogja…

Kóstoljátok meg a tradicionális népi étkeket a látványkonyhákban, vagy nézzetek szét a kirakodóvásáron, ahol akár igazi kincsekre is bukkanhattok! Mindezek mellett pedig különböző koncerteket vagy épp táncegyütteseket is figyelemmel kísérhettek. Sőt, olyan különleges programokon is részt vehettek, mint a Tündérkert Galéria által szervezett közösségi virágszőnyegszövés és virágtündérműhely.

További részleteket ITT találtok.

Forrás:
pexels.com

Na, ti hova mentek a hétvégén?