Egyéb kategória

Itt a strandszezon: bikinitippek magyar szépségkirálynőktől

Június elején sokszor úgy tűnhetett, hogy az időjárás tréfát űz velünk, néhány napja azonban beköszöntött az igazi nyári forróság. Itt az ideje, hogy beszerezzük az új bikiniket és már indulhatunk is a vízpartra. A Miss Balaton négy nagykövete: Nagypál Kriszti, Király Lili, Németh Niki és Horváth Cinti most azt is elárulják, ők milyen fürdőruhákkal készülnek az idei strandszezonra, és néhány tippet is adnak az idei versenyzőknek.

vous - 2017.06.04.
Itt a strandszezon: bikinitippek magyar szépségkirálynőktől

Tavaly nyáron egyértelműen az élénk színeken volt a hangsúly, aminek különösen örült Király Lili, a Miss Balaton egyik nagykövete. „Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nagyon könnyen lebarnulok, így a neonszíneket, de az idén divatos, halványabb, kopott színeket egyaránt viselhetem.

Számomra a legfontosabb szempont a bikini kiválasztásánál, hogy kényelmes legyen, de barnulni is szépen tudjak benne, mert imádok napozni.

engel-nora-eljen-a-nude-izmus-avagy-ezek-lesznek-2017-legtrendibb-furdoruhai

Éljen a nude-izmus! – avagy ezek lesznek 2017 legtrendibb fürdőruhái

Habár a strandidő még nem igazán környékezett meg minket, a boltok polcain már izgatottan várnak minket a legújabb bikinik. Ti már tudjátok, idén melyik fazont szerzitek be?

Na és azt, hogy milyen színben? Ha még nincs ötletetek, segítek! 

Ezért gyakran választok olyan felsőrészeket, aminek a pántját akár le is csatolhatom” – mondta Lili, aki azt is elárulta, mivel kicsit szélesebb a csípője, szívesen választja a francia bugyi fazont, de ha igazán formában érzi magát, akár a brazil tanga is szóba jöhet.

Az idei évben pedig biztosan több lesz a tanga a strandokon, hiszen a '90-es években közkedvelt fazon is visszatér a divat világába. 

Horváth Cinti rengeteget sportol annak érdekében, hogy nyáron magabiztosan viselhessen bármilyen fazonú fürdőruhát. „Idén a keskeny derékpántos bikinialsó és a háromszög fazonú, dekoltázst kiemelő felsőrészek az abszolút kedvenceim.

De emellett persze más fazonokat is szívesen viselek, a mintás daraboktól a letisztult színekig minden jöhet” – mondta el Cinti, akinek idén sem lesz nehéz megtalálni a számára megfelelő darabot, hiszen nyáron ismét hódít majd az ocelotminta, de a tengerész motívumokkal is újra találkozhatunk.

Nagypál Kriszti 2016-ban lett a Miss Balaton győztese, a közelgő versenynek köszönhetően belőle is előtörnek az emlékek. „Emlékszem, mennyire izgultam ezek előtt, amin utólag persze már csak mosolygok.

A lányoknak pedig üzenem: nyugi, a lényeg, hogy jól érezzétek magatok!

miss-balaton-nyertes-nagypal-krisztina1-2

Ez a gyönyörű lány lett a 2016-os Miss Balaton nyertese

A 2016-OS Miss Balaton by Cosmopolitan versenyen 16 lány versengett a zsűri kegyeiért. A közel kétórás finálén végül egy húszéves, budapesti lányt választottak a legszebbnek.

A cikk ITT folytatódik!

Ez igaz a bikini kiválasztására is, csak az a fontos, hogy összhangban legyenek az általuk viselt darabbal. Ha pedig bárki úgy érzi, még nem sikerült elérnie legjobb formáját, annak sem kell aggódnia, hiszen apró trükkökkel bátran csalhatunk. Például egy magasított derekú bikinivel nemcsak a pocakunkat rejthetjük el, de még a lábaink is sokkal formásabbnak és hosszabbnak tűnhetnek” – árulta el Kriszti, aki idén is kedvenceit, a háromszög fazonú felsőrészeket viseli szívesen. 

Németh Niki idén is türelmetlenül várta már, hogy végre újra nyár legyen. „A kedvenc évszakom a nyár és alig várom, hogy ismét rendszeres ruhadarabként szerepeljen a bikini a ruhatáramban. Az élénk és alapszínek egyaránt közel állnak hozzám, sőt szeretem őket akár keverni is.

De a bikini kiválasztásakor a legfontosabb szempont természetesen a fazon és a kényelem.

Az idei versenyre jelentkező lányoknak is csak azt tudom tanácsolni, olyan fazont válasszanak, amiben az izgalmakkal teli pillanatokban is komfortosan érzik magukat, miközben hangsúlyozzák azt a testészüket, amit szeretnének kiemelni. Egyszerű, de divatos és ami a legfontosabb, kényelmes” – mondta el Németh Niki.

Ti milyen bikinit választotok idén?

Ajánlott cikkek