Egyéb kategória

Marty McFly trendi: így lehettek futurisztikus, divatos nők

Bemutatkozik a CUKOVY 2017/18-as őszi–téli kollekciója, amely az egyidejű létezés tematikája köré épül. A CUKOVY új kollekciója egyszerre szenzitív és határozott, valamint a márka által korábban lefektetett értékek és az újító szándék szimultán jelen van a ruhákban.

 

vous - 2017.06.08.
Marty McFly trendi: így lehettek futurisztikus, divatos nők

A márka kollekciója amellett, hogy hordozza a legjellegzetesebb CUKOVY-jegyeket, egy új színt, gondolatvilágot sugároz, mely egyszerre halad a kortárs trendek és a jövőbe mutató elgondolások nyomvonalán.

A sziluettek tervezése során a Vissza a jövőbe című mozi ihlette a márka dizájnereit, leginkább a film hangulata, látványvilága és a jelmezek formai kialakítása tükröződik vissza a következő szezonra szánt kollekcióban.

A futurisztikus vizuális világ és a nyolcvanas évek végének jellegzetes öltözködési stílusa, felszabadult, underground légköre, grunge-os lazasága keveredik az ízig-vérig nőies, urbánus és kortárs megoldásokkal.

Forrás:
CUKOVY

A kollekció kiemelkedő darabjai a télikabátok, melyek karakterjegyei az 1985-ben bemutatott sci-fi komédia kulcsfiguráinak stílusát ültetik át a modern nő ruhatárába, napjaink trendjeivel megspékelve.

A jellemző formák között említhetők az ejtett vállak, az Y-sziluettek, az oversized kialakítások, a flitteres-glitteres kiegészítők, a dekonstruktivista eljárásokból eredeztethető részletek.

Forrás:
CUKOVY
divat farmer

Trendelőrejelzés – ezek a kedvencek várnak majd idén ősszel a boltokban

Bár úgy tűnhet, még éppen csak hogy kihevertük a karácsonnyal, majd a húsvéttal járó költekezéseket és kajakómát, azért javában telik az idő. Tudtátok, hogy már csak 208 nap van hátra az évből? Mutatom is, a nyári trendek után milyen őrületek várnak ránk, amiket érdemes lesz megszeretnünk! 

Forrás:
CUKOVY

Anyagok terén a matt, illetve fényes steppelt orkán kapja a főszerepet, de a klasszikus és innovatív gyapjúszövetek, rugalmas gyapjúdzsörzék, a természetes hernyóselyem, továbbá a fényes-metálos felületű textília és a matt, rusztikus kelme is a kollekció részét képezik.

Színhasználat terén szintén markáns tónusokkal dolgoztak a tervezők: az ezüstösszürke, a fekete, az olajzöld és a fukszia dominálnak. A glamúros csillogás jegyében a nyolcvanas évekre jellemző antracit glitter, fekete flitter és ezüst-levendula sanzsán is feltűnik a darabokon.

Forrás:
CUKOVY

Forrás:
CUKOVY
Címkék: #CUKOVY #divat #trend
Ajánlott cikkek