Egyéb kategória

Így lesz ragyogóan fiatalos és feszes a bőrötök! – NORIE-videó

Elérkezett a legújabb minisorozatom, a Funboxing e heti része, újabb ajándékokkal fűszerezve. Ezúttal egy gyönyörű „kincsesládában” rejtőző szépségápolási termékeket próbálok ki, amelyekkel a test és az arcbőr fiatalosságát lehet megőrizni. A ládikában rejtőzik egy speciális masszírozóeszköz is. Kíváncsiak vagytok? Tartsatok velem, kezdődjön a tesztelés!

vous - 2017.06.09.
Így lesz ragyogóan fiatalos és feszes a bőrötök! – NORIE-videó

Az e heti Funboxing-videóban a Méthode Jeanne Piaubert újdonságait próbálom ki. A márka bőrápolási turnéra indult, a Douglas Parfümériákban várják az érdeklődőket szuper kedvezményekkel, klassz termékmintákkal és szakértőkkel, akik személyre szabott tanácsokat adnak a helyszínen. Ha még több információra vagytok kíváncsiak, keressétek fel a Méthode Jeanne Piaubert Facebook-oldalát!

kerdojel

Mi is az a Funboxing?

Útjára indítottam a Funboxing minisorozatot, melyben minden részben klassz újdonságokat próbálok ki, tesztelem őket, sőt, egy játék keretében sok Jónőt is megajándékozok egy-egy termékkel. Első körben egy szuper arcmaszkot ismerhettetek meg, és annyit elárulok, a tesztet még Gábor sem úszta meg.

Lemaradtatok róla? Ide kattintva megnézhetitek!

Nézzétek meg a videót, aztán gyertek játszani a Facebook-oldalamra, ha szeretnétek megnyerni ezt a csodadobozt! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek