cara brooklyn

A kemoterápián átesett kislány Cara Delevingne-né változott

Amikor Cara Delevingne szupermodell teljesen leborotválta a haját, egy szerep kedvéért, az internet sokkot kapott. A színésznő/modell a Life In A Year című filmben egy beteg lányt alakít majd.

Emlékeztek, amikor először jelent meg kopaszon a Met-gálán?

Objektum doboz
Objektum doboz

Több kommentelő nem tetszését fejezte ki és sajnos szóba került, "a kopasz nő, nem szép" totális bullshit is. Szerencsére Cara teljesen helyén kezelte ezt az abszurd elgondolást. Amikor új külsejéről kérdezték ezt mondta:

A szépséget nem lehet meghatározni! Belefáradtam abba, hogy a társadalom mondja meg, mi a szép!

– jó a szó!

kim kardashian

Terepminta, pufikabát és tüll fulladásig – ruhák, amiket látni kell a 2017-es Met-gáláról

Míg mi itthon május elsején a munka ünnepét tartottuk, addig New Yorkban a 2017-es Met-gálán parádézott a celebvilág apraja-nagyja. Az idei esemény témáját Rei Kawakubo, a Comme des Garçons tervezője ihlette. A tervező védjegye az absztrakt formavilág, az aszimmetrikus szabások, a különleges anyagok és az extravagáns minták – s hogy mennyire ihlette ez meg kedvenceinket? Íme! 

Kiderült, hogy szavainak nagyobb súlya volt, mint gondolta

Cara nem rég egy különleges képet posztolt Instagram oldalára! A fotó a nyolcéves Brooklynról készült, aki súlyos beteg, Wilms-tumora van, ami egy vesékben képződő rákfajta. A kemoterápiás kezelések miatt Brooklyn összes hajja kihullott, emiatt úgy döntött, hogy Cara Delevingne met-gálás megjelenését kölcsönveszi picit.

Az én hősöm, Brooklyn! 

– írta a fotóhoz a színésznő/modell. 

Objektum doboz

A picilánynak saját Instagram oldala is van, ahol ezt írták a fotóhoz:

Ha nincs hajad, végy egy is csillámot és gyémántot!

Objektum doboz