Egyéb kategória

Jessica Chastain titokban férjhez ment – 3 bulvárhír, amit kihagytatok a hétvégi programok miatt

Ha a hétvégén digitális detoxot tartottatok, akkor ti jártatok a legjobban. Az élet azonban nem állt meg, hoztunk három bulvárhírt, ami szerintünk titeket is érdekelne. :)

vous - 2017.06.12.
Jessica Chastain titokban férjhez ment – 3 bulvárhír, amit kihagytatok a hétvégi programok miatt

1. Jessica Chastain titokban férjhez ment

Jó, hát azért annyira nem sikerült titokban tartani, hiszen az egész világ tud róla. Jessica Chastain szombaton férjhez ment olasz szerelméhez, Gian Luca Passi de Preposulóhoz. Az esküvőt egy bájos olasz városban, Trevisóban tartották. A vendégek között volt Emily Blunt és Anne Hathaway is, akik nagyon menő ruhában érkeztek.

Objektum doboz

És milyen volt a menyasszonyi ruha?

Pánt nélküli, elegáns és hófehér, amelyet állítólag Riccardo Tisci, a Givenchy divatház egykori vezető tervezője álmodott meg. Róla és a karrierjéről ebben az érdekes cikkben olvashattok bővebben.

Objektum doboz

Objektum doboz

2. Elhunyt minden idők első Batmanje

Adam West az 1960-as években alakította Batmant egy tévésorozatban. IKON volt, és méltósággal viselte még a legfurcsább ruhát is, amit Batmanre adhattak. (Jó, talán George Clooney mellbimbós bat-ruhája vetekszik ezért a címért.) Nem volt több olyan híres szerepe, mint a denevérember. 2010-ben még visszatért, amikor a Family Guyban ő lett a róla elnevezett polgármester szinkronhangja.

Adam West 88 éves volt.

Objektum doboz

3. Tom Hardy a legjobb barátjától búcsúzik, az egész Internet sírt

Tom Hardy hatalmas állatbarát, imádja a kutyáit. Miután Woody nevű társa hat hónap betegség után az örök vadászmezőkre költözött, a sztár hosszú, szívszorító levelében búcsúzott tőle, és elmesélte a befogadott kutya történetét. Woodstock Yamaduki angyal volt, a legjobb barátja, és olyan sok mindenen mentek keresztül. Ahogy írja, „nagy lángon égett, és aki ilyen nagy lángon ég, sajnos néha túl hamar megy el”.

Objektum doboz

Ja, és volt valami focimeccs is.

Ajánlott cikkek