Egyéb kategória

Új kanapé 5000 forintból – nem lehetetlen!

Sokat ismételt tény, hogy a nappali a családi élet színtere, és nincs ez másképpen nálunk sem. A gyerekek itt játszanak, sok játékukat alapból itt is tároljuk, itt nézünk tévét, itt olvasunk mesét, és az én dolgozósarkom is ebben a helyiségben van.

vous - 2021.04.27.
Új kanapé 5000 forintból – nem lehetetlen!

Szerencsére tágas a nappalink, de még így is nehéz ennyi funkciót egyetlenegy térbe sűríteni. Az utóbbi időben elég sokat haladtam a nappali berendezésének csiszolásával, például megújult a dolgozórészlegem, szereztem nagypapámtól egy szuper retró komódot, és a kötött puff is egy imádott, stílusos kiegészítője lett a nappalinknak. Egyedüli látványromboló a kanapénk volt… – ennek vetettem véget az egyik délutáni alvásidő alatt.

Ezt a kanapét használtan vásároltuk, még a kislányom születése előtt. Fontosnak tartottuk, hogy a háló mellett legyen a nappaliban is egy kinyitható ágy, hiszen ki tudja, mennyit sír majd, mennyit kell éjszakázni, legalább a család másik fele tudjon majd aludni. Gyorsan és olcsón kellett egy kanapé, hát megvettük.

Nagyon jó állapotban volt, szinte új volt, persze semmi extra, mellőz mindenféle szépséget és stílust.

Kanapé előtte

Kanapé előtte
Forrás:
Séllei Lilla

A mostani lestrapált állapotát az elmúlt két év alatt nyerte el, a gyerekek nem kímélték. Alkalmanként ágytakaróval borítottam, ami a képen azért nincs rajta, mert Bora összefirkálta filccel, így kénytelen voltam kimosni. A kanapé stílustalanságát csak fokozza a „dísz”-párna-kavalkád. Többféle, innen-onnan vett párnák, egy részére én varrtam huzatot, de azokat is évekkel ezelőtt. Nemcsak a kanapé kiáltott új huzatért egy ideje, de a párnák is.

Persze melós feladat ez, ezért folyton halogattam, mígnem ihletet kaptam, és Bora egyik délutáni, 2 és fél órás alvásideje alatt mindent megvarrtam!

Hogyan? Ide kattintva olvasd el a folytatást a blogomon!

Kanapé utána

Kanapé utána
Forrás:
Séllei Lilla
Hétköznapi luxus – avagy készítsetek Kardashian család ihlette vázát 5 perc alatt!

Még több lakberendezési DIY a VOUS-lányoktól

Ajánlott cikkek