Egyéb kategória

A vodka-szódán túl: 3 alkoholos frissítő diétázóknak!

A szomorú igazság az, hogy hiába szkippeljük az étrendünkből a csokit, a sült krumplit, és majszolunk zöldséget, ha a nyáresti bulik alkalmával innánk egy kicsit, lényegében cukrot öntünk magunkba. Bár egy pohárka még nem fogja hazavágni a diétát, nyáron, amikor megszaporodnak a bulik, nem árt odafigyelni. Mutatjuk, milyen alkoholt igyatok (mértékkel!), ha diétáztok. A vodka-szódát most hagyjuk! 

vous - 2017.06.13.
A vodka-szódán túl: 3 alkoholos frissítő diétázóknak!

Bizonyára kapásból egyetlen alternatíva jut eszetekbe, ha diétáztok, de elkortyolgatnátok egy frissítő alkoholos italt: vodka-szóda. Szerencsére tévedtek, nem csak ez az egy, kissé íztelen és már nagyon unalmas lehetősége van a diétázóknak.

mengyan-eszter-budapest-kulonleges-koktel-warm-up-budapest1

Mi már tudjuk, mi a kedvenc koktélod idén nyáron! Megkóstoltuk a budapesti éjszakát

„Ti tényleg ezért kapjátok a fizetést?” – volt, aki ezt megkérdezte tőlünk (na nem így, sokkal udvariasabban). A minap ugyanis úgy döntöttünk, hogy nyakunkba vesszük a bulinegyedet, hogy megtudjuk, milyen íze van a budapesti nyári éjszakának – koktélként. És természetesen nem ezért kapjuk a fizetésünket, de ha már előttünk voltak az italok, nem szégyenlősködtünk.

Az amerikai Marie Claire szerint a vodka-szódán kívül még legalább három választási lehetősége van a diétázóknak, ha alkoholt szeretnének fogyasztani:

  • tequila (4 cl) + szódavíz + lime – 100 kalória
  • rum (4 cl) + diétás kóla – 90 kalória
  • száraz fehér bor (1 dl) – 120 kalória

 Nektek van bevált tippetek?

Ajánlott cikkek