függőágy

Nem lehet teljes a nyaratok függőágy nélkül!

Szerintem a nyár nem telhet el függőágy nélkül. Gyerekkoromban még kuriózum volt hozzájutni, ma már annyiféle verziója és fajtája van, csak győzzetek válogatni! Ráadásul most már megdőlt az az állítás is, hogy a függőágynak csak kint lehet helye.

A függőágy ugyanis régen még főleg hálós verzióban létezett, ami fantasztikus csíkokat tudott varázsolni az ember bőrére órákig, és többnyire az udvaron, két fa között kapott helyet. Ma már gyakorlatilag a lakásban is felfüggeszthetitek, ráadásul sokkal kényelmesebb anyagokból készül, és nem feltétlenül csak az ágy szerepét töltheti be, hanem a fotelét is.

És ehhez még csak fát sem kell növeszteni a padlóból!

Vannak jópofa függőszékek bentre, kintre, sőt kifejezetten gyerekszobába is. Ezek nagyon jól fejlesztik a gyerkőcök egyensúlyérzékét is. Külön kedvencem a fonott hatású függőszék, ami lehet félgömb és nyelv formájú is, olyan érzés bennük ücsörögni, mintha ti lennétek a világ királyai (mert azok is vagytok).

Objektum doboz
Objektum doboz

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Persze vannak vicces részei is a függőágyas életmódnak.

Például mindig azt érzitek, hogy így néztek ki benne:

Objektum doboz

De valójában így:

Objektum doboz

A beszállás néha így sikerül:

Objektum doboz

Szeretnétek azt hinni, hogy szuperkényelmes

De az igazság az, hogy eltart egy ideig, míg megtaláljátok a tökéletes pózt. De ha sikerült, akkor aztán tényleg királyság van!

Objektum doboz
lakberendezés kanapé trend divat

Nagy lakberendezési kisokos

Amikor új lakásba költözünk, sokszor a helyiségek mérete és adottságai befolyásolják, hogy melyik szoba hova kerüljön. A nagyobb szobába tesszük a hálót, mert a dupla ágy csak oda fér be, a dolgozószobát pedig az étkező helyén alakítjuk ki. Ezekkel egy bibi van: nem csak a funkciók, a bútorok, na meg a stílus fontosak egy helyiségnél.

Mitől érzitek majd igazán jól a lakásban? Okos cikkünkért kattintsatok ide!