9 pasi, akivel mind randizunk a nagy Ő előtt

4 eset, amikor a csajok biztosan tudták, hogy nem a nagy Ővel randiznak

A randizós időszakokban az a jó és rossz egyszerre, hogy megtudjátok, milyen az, amikor nem passzoltok össze valakivel. De legalább szilárdan megbizonyosodtok arról, milyen pasival NEM akartok összejönni.

Bizarr randisztorija mindenkinek van. Én például tudtam, hogy nem akarok olyan sráccal randizgatni, aki úgy teszteli, hogy tényleg hallássérült vagyok-e, hogy random elkezd hozzám hang nélkül beszélni. Az ismerőseim ennél cifrábbakat is meséltek.

1. A megrendszabályozó

A srác az első randin közölte, hogy nem festhetem a körmöm, nem vehetek fel szoknyát, és ha összejövünk, akkor nem lehetnek barátaim, csak vele tölthetem az időm. Hát nem lettünk egy pár.

Még jó. Ez elvileg párkapcsolat akar lenni... 

Objektum doboz

2. A zsugori

Elvitt kajálni, de italt nem kérhettem. 

OMG. Semmi baj nincs azzal, ha külön fizetjük a fogyasztást, de ha valakit meghívtok valamire, akkor nem illik korlátokat felállítani. Nemtől függetlenül. 

Objektum doboz

3. Aki nem bírt szakítani a múlttal

A randin végig a volt barátnőjéről mesélt, ami úgy másfél óra után már elég ciki volt.

Öcsi. Nem vagy túl rajta. Lapozzunk. Pá! 

Objektum doboz

4. Aki semmibe vette az udvariassági köröket

Rendeltünk italt, felesben fizettük, ezzel nem is volt semmi baj. Utána viszont kivittük a teraszra az italainkat, kihúztam a széket magamnak, ő meg leült rá. Nagyon kínos volt nekem, őt nem zavarta.

Nem. Találok. Szavakat. Én igazából nem várom el, hogy csak azért alám tegyék a széket, mert nő vagyok. Nemtől függetlenül bárkinek kinyitom az ajtót, ha úgy van, de azért ez nettó bunkóság.

Objektum doboz