nyár short

Nincs nyár szoknya nélkül? Bebizonyítjuk, hogy mégis!

Nyáron előkerülnek a lenge ruhák és a csini szoknyák a szekrény aljáról. De mi a helyzet azokkal, akik egyszerűen nem szeretik ezeket a ruhadarabokat?

Mindegy, hogy simán csak nem szeretitek vagy épp nem érzitek jól magatokat bennük, a lényeg, hogy ne essetek kétségbe emiatt! Van néhány nagyszerű tippünk erre az esetre is.. Nem, nem csak a szoknyanadrágra gondolok!

Csak győzzetek választani a szebbnél szebb darabok közül!

Éljen a lazaság!

A bő szárú, lenge nadrágok az idei nyár nagy slágerének számítanak. Nem csak kényelmes és divatos viselet, megfelelő darabokkal kombinálva egyszerűen tökéletes! Legjobb, ha szandálba vagy papucsba bújtatjátok a lábaitokat, mert így igazi bohém összhatást érhettek el. Meglátjátok, egy hosszú sétához vagy városnézéshez kitűnő választás lesz.

Objektum doboz

Az új legjobb barátotok: a fehér

Ha semmiképp nem akartok szoknyát felvenni, akkor a színekkel is csalhattok egy picit. Például ha tetőtől talpig fehérbe bújtok, meglátjátok, sokkal kevésbé lesz elviselhetetlen a meleg. Kombináljátok egyszínű kiegészítőkkel, és igazi stíluskirálynők lesztek! Ha szeretnétek még a témában olvasni, nemrég összegyűjtöttem nektek a legjobb fehér nyári szetteket.

Objektum doboz

Csíkok minden mennyiségben

A csíkok idén is menők! Nem lesz másra szükségetek, mint egy laza csíkos felsőre, egy egyszínű nadrágra. Nem kötelező azonban a klasszikus fekete-fehérnél maradnotok, bátran válogassatok a színesebb darabok közül. Ha tehetitek, dobjátok fel az összeállítást egy szalmakalappal is! Estére pedig a bővebb, hosszú ujjú változat szuper megoldás lehet.

Objektum doboz

Csak egyszerűen

Ki mondta, hogy a famer + fehér felső unalmas párosítás? Ha okosan csináljátok, pillanatok alatt, szinte erőfeszítés nélkül lesz divatos a megjelenésetek. Például válasszatok egy izgalmas fazonú, esetleg csipkés felsőt, a nadrág pedig nyugodtan legyen szaggatott. Így máris feldobtátok egy kicsit az összhatást.

Objektum doboz

A romantikus éneteknek

Ha nem szeretitek a ruhákat, akkor az overall kötelező darab lesz nektek a nyáron! Sokkal kényelmesebb, mint egy szoknya, hiszen nem kell odafigyelni rá, hogy mikor csúszik fel, de ugyanolyan jól néz ki. A legjobb, ha valami mintás verziót választotok, amit egy randin is nyugodtan bevethettek.

Objektum doboz

Elő a vállakkal!

Kevés ruhadarab van, ami szexibb a vállvillantós felsőknél. Használjátok ki ezt nyáron is! Bármilyen szettet izgalmasabbá tehettek, ráadásul így akár egy buliba is felvehetitek.

Objektum doboz

Na, csajok, ugye, hogy van élet a szoknyákon túl is?