bulvárhírek

Ő lett Magyarország legszebb lánya – a kommentelők kiakadtak

Ha lemaradtatok volna a hétvégi bulvársztorikról, mert mondjuk a vízparton próbáltatok barnulni (sajnos ez nehezen jöhetett össze – kösz, időjárás), akkor mutatjuk, milyen bulváresemények történtek a hétvégén. Lett királynőnk, állítólag megszülettek Beyo ikrei és apák napját ünnepelt a Beckham család. 

Miss World Hungary 2017 

Megválasztották Magyarország Szépét: a 2. udvarhölgy Pető Laura, az 1. udvarhölgy Viczián Viktória lett, a királynő pedig Koroknyai Virág. Érdekesség, hogy a kommentelőknek nem igazán tetszett a végeredmény, szinte kivétel nélkül a 2. udvarhölgyön, Viczián Viktórián szerették volna a királynői koronát látni

Objektum doboz

Ti mit gondoltok?

Objektum doboz

Megszülettek Beyoncé ikrei (állítólag)

Hivatalos megerősítés még nem érkezett, de a külföldi sajtó már tényként kezeli, hogy megszülettek Beyoncé ikrei. Mi azért megvárnánk a hivatalos bejelentést.

Objektum doboz

Így ünnepli az apák napját a Beckham család

Beckhamék ismét egy olyan fotót posztoltak, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Apák napja alkalmából Victoria a gyerekekről és a „világ legjobb apucijáról” posztolt egy rendkívül kedves fotót. Nézzétek, milyen nagy már a „kis” Harper!

Objektum doboz

victoria david beckham

Itt a bizonyíték: Beckhamék ugyanolyanok, mint Kovácsék Mátészalkán a Vasút utcában!

Van egy angol család, amellyel nem tudunk betelni. Most kivételesen nem a brit királyi famíliára gondolok, hanem Beckhamékre. Az az igazság, hogy a családtagok mindig gondoskodnak arról, hogy beszéljünk róluk, de a lehető legjobb értelemben.

Most Beckham fater mutatta meg, hogy mennyire odaadó apuka.