Egyéb kategória

Hiába a drága kence! Ezt egyétek, igyátok a szép és egészséges bőrért!

Mindenki vágyik a sima, szép, ragyogó bőrre, de kenhetünk bármilyen drága és csodás hatékonyságú kencéket az arcunkra vagy a testünkre, bőrünk egészsége nagy részben attól függ, hogyan élünk, mit eszünk és iszunk.

vous - 2017.06.21.
Hiába a drága kence! Ezt egyétek, igyátok a szép és egészséges bőrért!

A szép bőr és az ideális alak mindannyiunk vágya, amiért érdemes és kell is tennünk, már csak egészségünk megőrzése miatt is, és persze fontos az is, hogy szó szerint jól érezzük magunkat a bőrünkben. Már néhány nap alatt is látható a változás, ha elszánjuk magunkat, és odafigyelünk 3 kulcsfontosságú tényezőre:

a megfelelő táplálkozásra, a kellő mennyiségű és minőségű folyadékutánpótlásra és a mozgásra.

arc arcápolás bőr

Találjátok meg a tökéletes arckrémet, amiért rajongani fog a bőrötök!

Agatha Christie volt az, aki férje régészkedései során arckrémmel konzerválta a megtalált kincseket, köztük a mai napig látható több ezer éves elefántcsont faragványokat is. Ha pedig az írónő így értett a krémekhez, akkor ideje nekünk is felzárkóznunk, és kinyomoznunk mindent az arckrémek használatáról!

Mit igyunk a szép bőrért?

Sok vizet! A víz nemcsak hidratálja a szervezetünket, hanem tisztít, méregtelenít, ráadásul az emésztést is serkenti. A napi 2 liter víz egy részét kiválthatjuk herbateákkal és zöld teával is.

Forrás:
Depositphotos

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Ajánlott cikkek