medence nyaralás nyár köröm láb

Kagyló, hullám, csillám – Hódítsatok a strandon hableánykörmökkel

Ha nyár, akkor meleg, ha meleg, akkor strand. A hőséget csak így lehet elviselni. De mi legyen a strandos outfitetekkel?

Nem kérdés, hogy a nyári szezont egy jó bikinivel kell kezdeni, ehhez itt találtok segítséget, ugyanis testalkatoktól is függ, milyen fürdőruhát érdemes beszereznetek. A körmeikre hiú csajok számára pedig egyértelmű, hogy alaposan rákészülnek a csobbanásra manikűrügyileg is. Noha én már nem lakkozom a körmöm, régen szerettem kifejezetten nyári, strandmanikűrt kitalálni magamnak.

Ha mégis körömlakkos lány lennék ezen a nyáron, nem kérdés, hableánymanikűrrel szelném a habokat. Azaz nem spórolnék a pikkelyes, kagylós, gyöngyös díszekkel és motívumokkal, a színvilág pedig az azúrkéktől a szivárványos opálig terjedne.

Inspirálódjatok ezekkel a képekkel ti is!

Alsóban nevettek ki így utoljára – Kipróbáltam, mennyire egyszerű elkészíteni 2017 „legtrendibb” körmeit Engel Nóra

Alsóban nevettek ki így utoljára – Kipróbáltam, mennyire egyszerű elkészíteni 2017 „legtrendibb” körmeit

A divatnál manapság két dolog változik gyorsabban: a haj- és a körömtrendek. Személy szerint az utolsó kettőből egyiket sem követem nyomon, azonban egy női magazin szerkesztőségében elkerülhetetlen, hogy halljak róluk. Az idei körömtrendek a geometrikus formákról, letisztult csíkokról és metálfényű lakkokról szólnak, és persze minden oldal lelkesen ígéri, hogy simán elkészíthetitek magatoknak otthon. Simán, mi? A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
köröm egyedüllét magány

Megéri használni a fedő- és alapozólakkokat, vagy csak felesleges pénz- és időpazarlás?

Az alapozás nagyon fontos, hiszen minden ezzel kezdődik! Alapozunk a körömlakkozás előtt is. Vagyis már aki, én például eddig a körmeimre sosem kentem alapozólakkot, és továbbmegyek, fedőlakkot sem! Úri huncutságnak tartottam, és azokról, akik használják, úgy gondoltam, túl sok idejük van, amit ennél értelmesebben is el lehetne tölteni, ezért most tettem egy próbát. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább!