Egyéb kategória

Ilyen fotókkal adhatjátok ki a leggyorsabban a lakásotokat!

Ha ki szeretnétek adni a lakásotokat, akkor bizony nem mindegy, milyen képekkel hirdetitek meg. Olyan fotókkal érdemes próbálkoznotok, amelyekkel azt sugalljátok, hogy a ti lakásotok igazi álomotthon, ahová öröm a nap végén hazatérni. A jó hír, hogy ezt pár apró trükkel könnyedén elérhetitek!

vous - 2017.06.25.
Ilyen fotókkal adhatjátok ki a leggyorsabban a lakásotokat!

Fotózzatok a legnagyobb fényben!

Ez alap! A szürkületben készült képek homályosak, fakók lesznek, egyáltalán nem keltik azt a hatást, hogy az otthonotok lakályos lenne. Válasszatok egy hétvégi napot a fotózáshoz, és mindenképpen akkor fotózzatok, amikor a legtöbb fény éri az adott teret!

Objektum doboz

Objektum doboz

600

Szuper tippek lakberendezéshez:

Simítsátok ki a ráncokat!

Nincs kiábrándítóbb annál, amikor a képen látszik, hogy minden túl van használva. Tudom, fárasztó felrázni a párnákat, kisimítani a ráncokat a huzaton, de szánjatok rá időt! Így lesz ugyanis otthonos hatása a nappalinak vagy a hálónak. Előre is gondolkodhattok, lakberendezésnél célszerű olyan huzatot választanotok, amelyek merevebbek, nem gyűrődnek könnyedén. Így szinte mindig friss, üde környezetbe térhettek haza.

Objektum doboz

Objektum doboz

Mutassátok megm milyen használatban a lakás!

Azaz készítsetek képeket a megterített asztalról, a teraszról, amikor éppen birtokba veszitek. Így lesz elképzelése a bérlőnek arról, hogy milyen lesz ott élnie.

Objektum doboz

Objektum doboz

Törekedjetek az egyszerűségre!

Egyszerűen jobban esik a szemnek ránézni egy olyan képre, ami olyan, mintha Marie Kondo suhant volna át rajtuk a varázskezeivel. A minimalista, nem túl zsúfolt helyiségek bizalomgerjesztőek. Pont.

Objektum doboz

Objektum doboz

Vigyetek bele személyességet!

Mutassátok meg, hogyan éltek ti a lakásban, és hogy milyenek vagytok ti. Nyugodtan ott maradhat az asztalon a nyitott könyvetek, a kávésbögrétek, a cicátok a kedvenc vackolódós helyén.

Objektum doboz

Objektum doboz

Használjatok tökéletlen elemeket!

Szintén az otthonosságra utal az is, ha a tökéletesen beállított képek mellett némi rendetlen kép is befigyel. Gondolok itt arra, hogy az asztalra kerül a megkent szendvicsetek, vagy az egyébként szépen bevetett ágyatokon ott hever csálén a laptopotok egy tál eperrel.

Objektum doboz

Objektum doboz

Használjatok zöldségeket, virágokat!

Otthonos hangulatot kelt a nézelődőben az is, ha a szobán látszik a gondoskodás. Erre leginkább olyan elemek utalnak, mint például gyümölcsök a tálban, vagy vágott virágok a vázában. De ilyen az is, ha megmutatjátok, milyen fűszernövények nőnek a konyha ablakában. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek