Egyéb kategória

Akinek a pasztellszínek a legjobban állnak – ismerjétek meg a nyár típust!

Az idei trendeknek köszönhetően a ruhaboltok tömve vannak rikító fagyiszínekkel, aminek a nyár típusba tartozó nők valószínűleg nem örülnek ujjongva. Ők ugyanis az igazi pasztell-lányok, akiknek a színei a leglágyabbak, legfinomabbak a négy színtípus közül. S hogy mi jellemző még rájuk? Napcsókolta témájú napunkon erről olvashattok! 

vous - 2017.06.25.
Akinek a pasztellszínek a legjobban állnak  – ismerjétek meg a nyár típust!
600

Nem a nyár típusba tartoztok? Pánikra semmi ok!

Olvassátok el korábbi cikkeinket, amiből mindent megtudhattok! 

Ha kíváncsiak vagytok, kinek milyen szín áll jól és hogyan sminkeljen, keressétek a #színtípus címkénket! 

A nyár típus jellemzői 

A tél típus után talán a második leggyakoribb színtípus a nyár.

A nyár típusú nőket a lágy vonások, könnyed, visszafogott színek jellemzik, pont emiatt hajlamosak unalmasnak, szürke egérnek érezni magukat.

A nyár típus haja sokszor ezüstös csillogású, ami nem tartalmaz vörös pigmenteket. Színük leggyakrabban hamvasszőke, hamvasbarna vagy natúrbarna – ezek összhangban vannak a szem és az arcbőr árnyalatával. 

A szemszíne ritkán tér el élesen a haj árnyalatától: leggyakrabban barnászöldes, szürkészöldes, világosbarna szín a jellemző. Sokszor nehéz megállapítani, milyen árnyalatot látunk pontosan, előfordul, hogy míg messziről zöldnek tűnik, addig közelebbről megnézve szürkés árnyalatú. Ismerős, ugye?

A nyár típus arcbőrét a hűvös árnyalatok jellemzik, leginkább bézses, rózsás vagy olívás színű. Az anyajegyek és a szeplők hamvas árnyalatúak. 

Forrás:
Depositphotos

Elő a pasztellszínekkel! 

Egy nyár típusú nőnek könnyű dolga van a ruhákat illetően, ha szereti a pasztellszíneket.

Azok a színek, amik a legtöbb nőt fáradtnak és a valóságnál idősebbnek mutatják, a nyár típusú nőket megszépítik – bőrüket sugárzóvá teszik, szemük színét kiemelik.

Ha ti is ebbe a csoportba tartoztok, leginkább a hideg tónusú, tört színek közül érdemes válogatnotok, míg az élénk, harsongó színeket jobb, ha kerülitek. Jó választás lehet a farmerkék, a lágy türkiz árnyalatok, vagy a halvány cukorkaszínek, mint például a tavalyi év színei, a higgadtkék és a rózsakvarc. A fekete és fehér kombója kerülendő, helyette bátran nyúljatok hideg bézs és szürke árnyalatokhoz. A kiegészítőket illetően válogassatok ezüst vagy fehérarany ékszerek közül és kerüljétek a túl harsány, csillogó, hangsúlyos darabokat. 

Pádár Detti színtípus smink

Elő a színekkel! – Sminkeljetek a színtípusotoknak megfelelően!

„Ha a színtípusunkat figyelembe vesszük, könnyebben eligazodhatunk, milyen színű ruhát, rúzst, pirosítót válasszunk, hogy ragyogjunk. Ne feledjük: az, hogy miben érezzük magunkat jól, illetve komfortosan, nem azonos azzal, ami valóban jól áll nekünk” – írja sminkesünk, Pádár Detti egy korábbi cikkében. Kíváncsiak vagytok a tippjeire? Kattintsatok IDE

Szerezzétek be a nyár legszebb ruháit! 

1. Zara 2. H&M 3. Zara 4. Mango 5. Reserved

1. Zara 2. H&M 3. Zara 4. Mango 5. Reserved
Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek