Egyéb kategória

#hipdip – a mozgalom, ami a tökéletlen női csípőért született

A női alak egyik legformásabb része a csípő. Nyilván, mint a mellről, erről is van egy idealizált képünk, például az, hogy szép kerek ívű legyen, domborodjon, ahogy kell. Jaj annak a csípőnek, amelyik ennek nem felel meg!

vous - 2017.07.01.
#hipdip – a mozgalom, ami a tökéletlen női csípőért született

Néhányan, akik nem kerek csípővel lettek megáldva, kritikusak a kinézetüket illetően. Azokról beszélek, akiknek a csípő és a comb találkozásánál van egy pici bemélyedése,  ami megtöri a csípő ívének folytonosságát. 

Nézzétek csak!

Objektum doboz

Igen, jól látjátok!

Néhány nőnek azonban elege lett az önmarcangolásból, és a #hipdip hashtaggel megjelölve vállalták cseppet sem tökéletes ívű csípőjüket. És lám, sok találat van erre, ami azért is jó, mert egyértelmű üzenet:

Ha ilyen a csípőtök, semmi baj nincsen, teljesen normális. Sőt, még szexi is!

Bevallom, eddig fogalmam sem volt, hogy vannak ilyen különbözőségek csípő és csípő között, mindenesetre szerintem az égvilágon semmi baj nincs vele. Szépek vagytok mindenhogy, ám ha mégis búslakodnátok amiatt a pici bemélyedés miatt, akkor itt van pár kép még, önbizalomtuningnak!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

has edzés alak

Dolgok, amiket csak a széles csípőjű lányok érthetnek

Túl sokat álltam abban a bizonyos sorban, ahol a csípőméretet osztogatták. Valószínűleg már akkor is egy könyvben mélyedhettem el, és mire észbe kaptam, túl széles lett a csípőm. Ismerős?

A mókás magatokra ismerős mozzanatokért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek