Egyéb kategória

3 fesztiválsmink, amit legszívesebben soha nem mosnátok le

Pádár Detti neve valószínűleg nem cseng ismeretlenül a számotokra, ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t. Detti nekünk is számtalan szuper sminket készített korábban, jelenleg pedig a hazai zenei fesztiválokat járja, ahol gyönyörű sminkeket készít az egyik drogérialánc sátrában.

vous - 2017.07.04.
3 fesztiválsmink, amit legszívesebben soha nem mosnátok le

Detti, akit Facebookon ide kattintva követhettek, kedvenc modelljén, Iszak Esztin is bemutatott néhány sminket. Eszti helyében mi egyiket sem mostuk volna le, de ilyet nem csinálunk. Sminkben aludni olyan, mintha atomháborút indítanátok az arcbőrötökkel szemben.

Színes szemkontúr

Mielőtt megmutatnánk Iszak Esztit, nézzétek meg, milyen fesztiválsminket kapott főszerkesztőnk, Eszter, aki nemrég nála járt sminktanácsadáson. Detti szerint a színes alsó szemkontúr a visszafogott lányok számára jó opció lehet, ha fesztiválra mennek. A fotón nem látszódik jól, de az egyik szem mellé néhány aranypötty is került.

Objektum doboz

Angyali orcák

A fesztiválon sem kell feltétlenül vadulni. Detti káprázatosan üde sminket készített Iszak Esztinek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Drámai szemhéjak

Nehéz erről a műalkotásról sminkről mit írni! Egészen egyszerűen tökéletes. A szemhéjra kerülő szemhéjbázissal kell megalapozni a szemhéjpornak. A szemhéj közepére fekete és olajzöld került, a szélekre pedig matt lila puhításként.

Objektum doboz

Készüljetek a fesztiválokra Takács Nórával!

Sztárszerzőnktől szuper tippeket kaphattok ebben a videóban. Ne hagyjátok ki!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek