Kate Middleton kob haj

Katalin hercegné új frizurát ihletett: itt a „kob”

Valószínűleg észrevettétek, hogy a VOUS-nál rajongunk Katalin hercegné stílusáért. Bennünket érdekel, mit visel, milyen a haja, bírjuk a személyiségét – már amit látunk belőle. Nos, ha hiszitek, ha nem, Katalin hercegné frizurája drasztikusan megváltozott.

Legalábbis a bulvárlapok szerint. Valójában csak néhány centi mínuszt jelent, de mégsem lehet mellette szó nélkül elmenni. Katalin hercegné haja ugyanis lassan nemzetközi ügy. ;)

Amikor György herceg és később Sarolta hercegnő megszülettek, a kórházban a fodrász volt Katalin egyik első látogatója. A szülés után nem sokkal fotósok hada várta a kórház előtt, ahol meg kellett jelennie, hogy bemutassa az újszülöttet. Mivel arra készült, hogy a fotók bejárják majd a bulvársajtót, nem engedhette meg magának, hogy rosszul fésülten lépjen ki a nyilvánosság elé.

A mostani hajhossz a válla alá ér, lágy hullámokban végződik. A The Telegraph című brit lap már nevet is adott neki: ez a „kob” (ami a „Kate” és a „bob” szó összevonásával keletkezett).

Objektum doboz

Hogy tetszik? Nekünk nagyon!

Jó döntés volt, sokkal fiatalosabb, üdébb az arca, az összhatás sokkal modernebb. Apropó, azt tudtátok, hogy Katalin hercegné a nyár színtípusba tartozik? Ide kattintva elolvashatjátok, milyen színek állnak jól nekik. Ha pedig érdekel, milyen színtípusok vannak még, kattintsatok ide!

Objektum doboz
600

Mindent Katalin hercegnéről