Egyéb kategória

Mindegy, mi az, csak átlátszó legyen! – A párizsi divathéten is hódít 2017 legnagyobb trendje

Az idei tavaszi–nyári trendek leírására sok jelzőt lehetne használni, az unalmas azonban nincs közöttük. Az oversize darabok, a díszes vállak, a fodrok és a színkavalkád még hagyján, de olyan megosztó ruhadarabok is megjelentek, mint az átlátszó ruhák. A héten zajló párizsi divathét street style fotóit elnézve nem csak mi imádjuk ezt a slágerdarabot! 

vous - 2017.07.06.
Mindegy, mi az, csak átlátszó legyen! – A párizsi divathéten is hódít 2017 legnagyobb trendje

Vasárnap óta javában zajlik a párizsi haute couture divathét, amit főszerkesztőnkkel, Eszterrel izgatottan követünk figyelemmel. Az elmúlt napokban nemcsak inspiráló őszi ruhadarabokat láthattunk, de számos álomszép estélyi is végigvonult már a kifutókon. Ezúttal azonban a modellek és a kifutók helyett a street style világában kalandoztunk, hogy megmutassuk,

egy cseppet sem megbotránkoztató darab a „meztelen ruha”, ha tudjuk, mivel érdemes hordani. 

mengyan-eszter-divattortenet-direktorium-trend-divat-meztelen-ruha-1

Amikor csupasz fenékkel báloztak – 2017 nyarának slágerdarabjában a 18. század végén is divatosak lennénk

„A meztelen ruha divatja a sztárok után bennünket is utolért. Csak míg a sztárok a vörös szőnyegen melltartóval és bugyival viselik a meztelen ruhát, addig mi kaptunk egy kis engedményt: farmerre, pólóra, ruhára, overallra is viselhetjük pluszrétegként. Nekem nagyon bejön ez a stílus, mindig is imádtam a ruhát viselni a nadrág fölött, ezeket az áttetsző anyagokat pedig különösen szeretem” – írja Eszter, de azt tudtátok, hogy ez a ruha sem ma volt először divatban? A teljes cikkért kattintsatok ide!

A Párizs utcáit ellepő bloggerek, influencerek és a divatvilág szakemberei megmutatták, hogy nadrág fölé vagy helyett is tökéletesen hordhatók az átlátszó anyagból készült tüllruhák, amelyek tavasz óta ellepték a boltokat. Magas sarkú vagy bakancs, clutch vagy hátizsák – hordhatjátok szinte bármihez, a lényeg, hogy kerüljétek az olcsó, magamutogató megjelenést. Hogy hogyan? Íme! 

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue
Ajánlott cikkek