Világ

2017-ben ők lennének a poszter a falatokon: a legmenőbb pasik, akiket talán még nem is ismertek

Ha szerettek száguldozni a bulvár rögös országútján, akkor talán az alábbi listán szereplő nevek nem lesznek annyira ismeretlenek. 5 + 1 olyan pasi következik, akiket talán nem ismer mindenki, de ez 2017-ben változni fog: így vagy úgy, róluk idén még hallani fogtok! Ha még divat lenne a poszter, akkor kereshetnétek helyet a falon, ugyanis ezkkel a pasikkal dekorálnátok 2017-ben.

vous - 2017.07.06.
2017-ben ők lennének a poszter a falatokon: a legmenőbb pasik, akiket talán még nem is ismertek

Jonathan Rhys Meyers 

Jonathan Rhys Meyers a listánk nagy visszatérője, a 39 éves színész nem most kezdte a pályáját, viszont tett róla, hogy ne ugorjon be elsőre mindenkinek az arca. Jó, a Tudorok-rajongók biztosan tudják, ki is ő, hiszen senki nem játszaná úgy VIII. Henriket, ahogy JRM – de ne ugorjunk ekkorát!

Objektum doboz

Pályafutása leginkább akkor indult be, amikor eljátszotta Elvis Presley-t annak életéről szóló televíziós minisorozatban. Azt írtam, leginkább akkor indult be? Nos, helyesbítek: úgy beindult, hogy ezért az alakításáért a legjobb férfiszereplőnek járó Golden Globe-ot is elhozta. 2005-ben Woody Allen filmjében, a Match Pointban tűnt fel, amiért a cannes-i fesztiválról Arany Pálmával térhetett haza.

Úgy tűnt, a világ gyarapodott egy fantasztikus színésszel, aki mellesleg baromi jóképű.

Egy kis baki azért akadt vele! A színész saját maga jelentkezett rehabra még 2005-ben, azonban mondhatni semmit nem ért el vele. 2007-ben részegségéből adódó rendbontásért letartóztatták a dublini reptéren.

britney

Azt hiszitek, nehéz napotok van? Ha elolvassátok ezt a cikket, átértékelitek a helyzetet

„Ha Britney túlélte 2007-et, te is túl leszel a mai napon – biztat viccesen a mém, ami az énekesnő elhíresült összeomlására utal. A sztár is ember – viszont mivel átlagon felüli magasságokba emelkedik, a világ élvezkedve nézi, ha elbukik. A celebek botrányai, kudarcai, nyilvános ballépései legalább annyira vonzzák a tömegeket – ha nem jobban –, mint a sikereik. Jöjjenek hát a sztárvilág legdurvább bekattanásai!

Rhys Meyers különleges vonzalmat érezhet a repterek iránt, ugyanis 2009-ben újból letartóztatták a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren, miután egy bárban rátámadt egy alkalmazottra és halálosan megfenyegette. Egy évvel később sem csillapodott le: a United Airlines eltiltotta a repüléstől, „ittas állapotban ellenséges és zavart okozó viselkedés” miatt. A rehabokra már hazajárt, ha épp nem hagyta ott azokat három hét után.

Zűrös viselkedése már-már csillapodni látszik, reméljük, így is marad, márcsak azért is, mert nem véletlenül kapott helyet ezen a listán.

Jonathan Rhys Meyers a Vikingek című sorozat 5. évadában kapott szerepet, amit 2017 őszén láthatunk, és ha hinni lehet a pletykáknak, a készítők főszereplőnek szánják a színészt. Ezt az is alátámasztja, hogy a sorozatban Travis Fimmel által megformált főszereplő, Ragnar Lothbrok meghalt, így tökéletes lenne JRM egy új főkarakternek!

Én drukkolok! Megmagyarázhatatlan, de kedvelem a színészt!

Objektum doboz

Tom Holland 

Ha nem vagytok képregényadaptáció-fanok, akkor a 21 éves brit Tom Holland neve számotokra idegen. Pedig akutálisabb az ő szereplése listánkon nem is lehetne, hiszen már játsszák a hazai mozik A Pókember: Hazatérés című filmet. Ha még nem találtátok volna ki,

Tom Holland az új Pókember,

aki egyébként már megmutatta magát a 2016-os Amerika kapitány: Polgárháború moziban is – ezelőtt leginkább színházi szerepei voltak.

Objektum doboz

Nem volt egyszerű megtalálni Tobey Maguire és Andrew Garfield utódját, a castingról sokat cikkeztek a bulvárlapok, többek között Dylan O'Brien is esélyes volt a szerepre. (SPOILER: ő is a listánkon szerepel.) Végül a készítők választása Tomra esett, és aki látta már karakterének első saját filmjét, nem csalódott. 

Objektum doboz

Christian Navarro – aka Bruno Mars 

Tizenhárom okom is lehetne, miért került Christian Navarro erre a listára, de nincs annyim, mert az ifjú színész még igazán pályája elején van, így azon kívül, hogy tudjuk róla, ő is bullingolt másokat a gimiben, nem sok infó van róla. 

christian navarro

A 13 Reasons Why szereplője bevallotta, ő is gúnyolt másokat a gimiben

A 13 Reasons Why című sorozat felforgatta a világot! Egy olyan sorozatot kaptunk, amire eddig még nem igazán volt példa, minket magával ragadott az első évad. Nemrég a sorozat Tonyja, Christian Navarro meglepő nyilatkozatott tett a magánéletéről.

A 13 Reasons Why Tonyját alakító színésznek a netflixes sorozat előtt kisebb szerepei voltak, így a Selena Gomez által producerált sori hozhatja meg neki az áttörést – nagyon remélem, hogy meg is fogja. 

Objektum doboz

Dylan O'Brien

Igen, igen, az elspoilerezett srác. Dylan O'Brient a legtöbben Az útvesztő című filmből ismerhetitek, de feltűnt A gyakornokokban, na és akkor ott a Teen Wolf. Érdekes, hogy a 25 éves színész vloggerként kezdte pályafutását, a Dis Be My csatornáját azért fejezte be, mert elfelejtette a jelszavát – a kis butus.

Ebben a videójában többek között arról vlogol, hogy Britney Spears miért borotválta le a haját. Nagyon cuki volt, most is az! Mármint Dylan cuki, Britney is az, de ő másképp… TUDJÁTOK!

Objektum doboz

 A listára azért került fel, mert totálisan bele (fog) illeni a Ryanek sorába (Ryan Reynolds, Ryan Gosling). Értitek, szexi fiú, akibe némi tehetség is szorult, ám ő még nem érett be teljesen. 

Biztosra vehetitek, hogy fogtok még róla hallani!

Objektum doboz

Taron Egerton

Hoppá, ismét egy brit színész! Taron Egerton hazájában rendkívüli népszerű, ezt annak köszönheti, hogy egy nálunk egyáltalán nem ismert angol sorozatban (The Smoke) mindenki beleszeretett. Az igazi áttörést a 27 éves színésznek egyértelműen a Kingsman – A titkos szolgálat hozta, aminek második része idén ősszel landol a mozikban. (Nagyon várós film!) Taron egyébként télen Jamie Foxszal cirkált Magyarországon, itt forgatták a 2018-ban debütáló Robin Hoodot.

Objektum doboz

Ha már Jamie Fox… most esik le, hogy Taron Egerton igazán tudja, kivel kell összeállni: a Kingsmanben Colin Firth oldalán, az Eddie, a sasban pedig Hugh Jackmannel játszott. Van még kérdés, miért van a listán?

Tuti helye van a csillagának a Hollywood Boulevardon.

Objektum doboz

+ 1. Jacob Tremblay

Ha már feltörekvő (és visszatérő) pasikról írok nektek, kihagyhatatlan Jacob Tremblay, akiről más sokszor írtunk nektek. Jacob Tremblayre a 2016-os Oscar-gálán lettünk figyelmesek, a 10 éves kisfiú már egy Critics' Choice Movie Awards-díjjal is büszkélkedhet, novemberben pedig a mozikba kerül új filmje, a Csodácska (Wonder). 

Objektum doboz

A film a New York Times bestsellere alapján meséli el August Pullman hihetetlenül inspiráló és szívmelengető történetét. August egy kisfiú, aki arcdeformitással született, így nem járhatott iskolába, egészen mostanáig, amikor is az első osztályt kezdi. A filmben Agguie szüleit Julia Roberts és Owen Wilson alakítja, tehát a szereplőgárda sem B kategóriás. Minden adott, hogy egy nagyon kedves, gyönyörű filmet lássunk idén novemberben! 

Objektum doboz

olyan-szep-a-lelked-sztarpasik-akikkel-megnyernenk-a-fonyeremenyt1

Olyan szép a… lelked! – Sztárpasik, akikkel megnyernénk a főnyereményt

Egészen objektíven megegyezhetünk abban, hogy a következő pasik egytől egyig nagyon jóképűek… A mondat végére akár pont is kerülne, de akkor ez az írás meg sem született volna. Az alábbi öt pasi ugyanis túlmutat a szexiségen.

Velük tutira megnyernénk a főnyereményt.

Ajánlott cikkek