Egyéb kategória

Szégyentelenül +18-as: íme, a legfinomabb gyümölcsleves!

A krémes, hűs gyümölcslevesek arzenálja egyértelműen a nyár kedvencei, de a fehérboros-őszibarackos mindent visz. Csak egy mixer kell hozzá, és tényleg a legvillantósabb hideg gyümölcsleves, ami mindig sikert arat.

vous - 2017.07.12.
Szégyentelenül +18-as: íme, a legfinomabb gyümölcsleves!

Főzés nélkül készül, pár perc alatt kész, igazi varázslat, tényleg szemtelenül egyszerű, de jól behűtve a legjobb hűsítő gyümölcsleves nyári estére. Legyen az kerti parti vagy csak kettesben elköltött romantikus vacsora.

Mivel bor van benne, csak lazulós esti fogásnak ajánljuk,

annak viszont zseniális: aromás őszibarack vagy nektarin, fehérbor, tejszín, némi ízesítő és egy turmixgép – ennyi a titkos recept. A végeredmény egy nagyon kellemes, istenien finom, krémes hideg leves – sűrűbbre hagyva, esetleg félig lefagyasztva desszertnek is ideális.

ananász

Gyönyörű a rózsaszín ananász, de biztonságos megenni?

A színek forradalma nem ismer határokat. Olyannyira, hogy már nemcsak ékszereken, ruhákon látjuk viszont az újabbnál újabb, szemet boldogító színeket, hanem ehető dolgokon is. Most például ananászon!

Az alarecepthez egy kis vanília és cukor is elég, de tovább ízesíthető a leves egy kis tört kardamommaggal, izgalmassá tehető pár levél bazsalikommal vagy kevés kakukkfűvel, frissítőbb változatban némi mentával. A tetejére mehet egy kanálnyi tejszínhab, esetleg egy kis kockára vagy vékony szeletekre vágott őszibarackkal vagy nektarinnal is gazdagíthatjuk, ha szeretnénk, hogy valami harapható „levesbetét” is legyen benne.

Forrás:
Depositphotos

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Ajánlott cikkek