Egyéb kategória

Trónok harca Deadpool: voksoljatok, ki hal meg és melyik karakter éli túl a 7. évadot!

Már fél lábbal is kibírjuk a Trónok harca 7. évadának kezdetét, de addig is mutatunk nektek egy nagyon jó kis játékot. Megtippelhetitek, hogy ki fog meghalni, illetve hogy melyik karakter éli túl a következő évadot.

vous - 2017.07.12.
Trónok harca Deadpool: voksoljatok, ki hal meg és melyik karakter éli túl a 7. évadot!

A játék lényege, hogy meg tudjátok tippelni, ki fog meghalni a GoT 7. évadában, szavazhattok karakterekre és versenyezhettek a többi felhasználóval. A szavazás a 7. évad kezdeténél lezárul, addig adhatjátok le a voksaitokat ITT.

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

A nagy Trónok harca-mindenes: üssétek el az időt, amíg várjátok a 7. évadot

MÁR CSAK PÁR NAP!!! Már el is felejtettük, hogy hamarosan közeleg a premierdátum: július 17-én „érkezik a tél”, és vele együtt a Trónok harca 7. évada. Összegyűjtöttük, melyek azok a párosok, akiknek a találkozását már nagyon várjuk.

Például ha arra voksoltok, hogy Asha Greyjoy meg fog halni az évad során, és mondjuk meg is hal a 4. részben, akkor az epizód után kaptok 2 pontot, mivel 2 pontos karakter volt. A karekterek 1–3 pontig vannak besorolva.

Több kategóriában is szavazhattok, a végleges pontjaitok pedig az utolsó epizód után lesznek összesítve. Fontos, hogy semmit sem nyerhettek a játékkal, pusztán a rajongók szórakoztatására találták ki.

Címkék: #trónok harca
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.