Egyéb kategória

Samantha a vibrátorra esküdött, de a magyar szülőknek is vannak trükkjeik

Mióta egyre több kisgyerek van a baráti társaságban, egészen elképesztő történetekkel találkozom. Kicsit azt gondolom így, gyerektelenként, az anyaság folyamatos agytorna és kreativitás. Mire gondolok?

vous - 2017.07.17.
Samantha a vibrátorra esküdött, de a magyar szülőknek is vannak trükkjeik

Emlékeztek, amikor a Szex és New Yorkban Samantha kölcsönkapta Miranda kisfiát, Bradyt, akit egy méretes vibrátorral nyakmasszírozóval nyugtatott le? Az ismerőseim és valószínűleg a ti kisgyerekes ismerőseiteknek sem kell New Yorkba utazni egy kis leleményességért, ha a gyerekek lenyugtatásáról vagy altatásáról van szó. „Pálinkás kenyeret neki!” – viccelődtek régebben a nagyszüleim.

Azért reméljük, ezzel a módszerrel senki nem próbálkozik, de nem egy történetet hallottam arról, hogy a gyerek csak úgy alszik el,

  • ha autóval körbefurikáznak vele a városban,
  • ha zúg a porszívó,
  • ha hordozóban fel-alá ringatja őt valamelyik szülő.

A leleményességnek itt nincs vége: ebből a netre felkerült videóból kiderül, milyen trükköket vetnek be a magyar szülők a gyereknevelés során. Ebből is látszódik, hogy a hétköznapi anyukák és apukák igazi szuperhősök.

Objektum doboz

600

10 őszinte kérdés, amit minden nő feltesz magában az első gyereke születése előtt

Miért hullik a hajam, ez normális? Mennyire fog fájni? Miért paráztat mindenki? Akkor most parázzak? Vagy ne? Mit vigyek a kórházba? Félnem kell a szülőszobában? Azonnal fogok tudni szoptatni? Vagy valaki segít nekem? Ilyen és ehhez hasonló kérdések gyötörnek mindenkit, aki még nem élte át a szülést és az anyaságot. Szerencsére vannak olyanok, akik már anyukaként őszintén mesélnek a tapasztalataikról. Feltettünk tíz fontos kérdést, ami felmerülhet bennetek az első babátok születése előtt, és örömmel jelentjük, hogy mindegyikre van válaszunk is.

Ajánlott cikkek