mila-kunis1 copy

Ashton Kutcher és Mila Kunis azt gondolta, biztonságban van Budapesten

Újabb kép érkezett a Budapesten krúzoló Mila Kunisékról. A kis család a vizes vb-re látogatott ki, ahol nem csak a magyar sajtó figyelmét vívták ki.

Bizonyára már tudjátok, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher gyermekeikkel Budapesten töltik a nyarat, mivel Mila nálunk forgatja a The Spy Who Dumped Me című filmet. Rendkívül szimpatikus, hogy a család nem testőrükkel és álruhában járja a várost, Ashton például szívesen fotózkodik is az újságírókkal és egy mezei boltban vásárol müzlit

Tegnap jelent meg egy fotó a Kutcher–Kunis családról, amint Budapesten élvezik a vizes vb-t. A képet több külföldi oldal is lehozta, azt állítják, ez az első ennyire direkt fotó a családról, ahol a gyerkőcök, a kétéves Wyatt Isabelle és a hét hónapos Dimitri Portwood is jól látszódik. 

Talán Ashtonék azt gondolták, Budapesten kevesebb figyelem irányul rájuk?

UPDATE: Igen, azt gondolták! A képeket Ashton Kutcher kérése – Twitteren tett közzé egy felhívást, amiben kéri, hogy a gyerkőcökről ne jelenjenek meg a képek, hiszen ők még nem tudják eldönteni, hogy a nyilvánosság előtt szeretnének-e élni – leszedtük ebből cikkből, illetve a gyerekek arcát kitakartuk.

Objektum doboz

Ashton posztjában hangúlyozza, hogy tisztában van vele, hogy nyilvános eseményen készültek a képek, mégis megkéri a sajtót, hogy ne közöljék a gyerekekről készült fotókat.

Objektum doboz