Egyéb kategória

Így lesz a világ legrosszabb filmjéből a legjobb – James Franco és Seth Rogen újra együtt

Megvan az év legjobb vígjátéka? Ezt azért még nem tudni, de az biztos, hogy James Franco hamarosan mozikba kerülő filmje nagy eséllyel pályázik erre a címre.

vous - 2017.07.20.
Így lesz a világ legrosszabb filmjéből a legjobb – James Franco és Seth Rogen újra együtt

Azt még mindig nem tudjuk, hogy anno James Franco mennyire gondolta komolyan coming outját, de az biztos, hogy egy nagyon vicces filmmel készül idén decemberre. A Franco testvérek és Seth Rogen ismét összeálltak és egy komikus drámával jönnek ki. 

james franco

Ez egy fél coming out James Francótól?

James Franco végre válaszolt a kérdésre, amit már rengeteg riporter feltett neki, de ő eddig mindig ügyesen hárított. „Egy kicsit meleg vagyok” – mondta.

Bár egy könnycseppet elmorzsoltunk a 38 éves színész kijelentése miatt, valóban meleg lenne?

Ide kattintva kiderül!

The Disaster Artist című film alapja egy 2013-ban megjelent The Room című alkotás, amit tulajdonképpen a világ egyik legrosszabb filmjeként tartanak számon.

2013-ban kiadtak a film készítéséről egy könyvet, ennek az adaptációja lesz a James Franco-film. Az idősebb Franco alakítja majd az egykori film íróját, rendezőjét, producerét és főszereplőjét, Tommy Wiseau-t. 

Objektum doboz

A moziban feltűnik még a Franco testvérek és Seth Rogen mellett Zac Efron, Kristen Bell, Sharon Stone, Adam Scott is. Az amerikai premier december 1.

Címkék: #james franco
Ajánlott cikkek