Egyéb kategória

Egy Insta-blogger megmutatta, hogy néz ki, ha 3 évig nem vágjátok a körmeiteket

„Life's too short not to have long nails” – vallja Simone Christina Taylor. Azaz az élet túl rövid ahhoz, hogy ne hosszúak legyenek a körmeid. Ő már csak tudja: három éve, egészen pontosan 2014 augusztusa óta hozzájuk sem nyúlt. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek.

vous - 2017.07.21.
Egy Insta-blogger megmutatta, hogy néz ki, ha 3 évig nem vágjátok a körmeiteket

Simone Christina most 16 éves. 14 éves volt, amikor eldöntötte, nem vágja többé a körmeit. (15 perc hírnév mindenkinek jár.) Azóta megtanult velük gépelni és írni is. Igaz, az írás egy óra után kifejezetten fájdalmas tevékenység számára, főleg ha épp dolgozatot írnak. Ja, igen, azt nem említettük, hogy a suliban, ahol jár, nincsen dress code, nem szólnak rá, egyedül a testnevelésóra okoz nehézséget. A tusolás és az öltözködés extra figyelmet követel tőle. Fürdésnél van, hogy beleakad a körme a hajába, ezért nagyon óvatosnak kell lennie.

Objektum doboz

Simone amúgy nem tervezte el, hogy ennyire megnöveszti a körmeit, csak így alakult. Az első évben folyamatosan azt mondogatta, hogy majd holnap levágja, majd holnap levágja, de ez végül sosem következett be. (A 'majd holnap' módszer ezért nem működik életmódváltás vagy diéta esetében sem.)

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A hüvelykujján a köröm hossza 14,8 centiméter, a többi ujján körülbelül 11,8 centiméter. Kimondani is félelmetes. Három órába telik, mire kifesti őket – igaz, ő használ alaplakkot és fedőlakkot is –, és minimum fél óra, mire lemossa a lakkot.

Lehet, hogy nem túl szép látvány, de az biztos, hogy higiénikus, ugyanis állítása szerint Christina nagyon figyel a körmei fertőtlenítésére.

Készített néhány oktatóvideót is.

Így ír üzenetet:

Objektum doboz

Így teszi be a szemébe a kontaktlencsét:

Objektum doboz

Van még kérdésetek?

Ja, igen, és a vécéhasználat sem okoz neki problémát… 

600

Ha eddig eljutottatok, megérdemlitek, hogy szép körmökről olvassatok 🙂

Ajánlott cikkek