Test

Edzés a nyaralás alatt: gyakorlatok, amelyeket a medencében is elvégezhettek

Akinek fontos a testmozgás, az a nyaralás alatt sem szívesen mond le róla. Nyilván ezt meg tudja tenni, ha van konditerem a szállodában, de van, akinek az is elég, ha futhat egyet a tengerparton vagy a tó körül, vagy ahol épp alkalmas helyet talál rá. De nem kell ám keresgélni! Miért nem edzetek a vízben?

vous - 2017.07.22.
Edzés a nyaralás alatt: gyakorlatok, amelyeket a medencében is elvégezhettek

Nem azt tanácsoljuk, hogy menjetek el a szállodai program keretében tartott víziaerobikra – olyan, medencében is végezhető gyakorlatokat mutatunk, amelyekhez pusztán ti magatok, na meg a lelkesedésetek és kitartásotok kell.

hasizom sport edzés

Naponta 5 perc edzés, és lapos lesz a hasatok, izmos a feneketek

Amikor kiderül, hogy végre elkezdtem mozogni, edzésre járok, akkor általában ez az egyik gondolat: „Te? Minek jársz edzőhöz, hiszen vékony vagy!” Van egy másik is: ”De ugye nem fogyni akarsz?!” Aztán amikor szóba kerül, hogy melyik gyakorlatot nem annyira kedvelem, akkor még van olyan is: „Mi? Ezt mindenki meg tudja csinálni, nem?”

Mert nem esne sokkal jobban egyenesen a medencében edzeni és nem megszakítani a nyaralást? Miközben élvezitek a vizet és a napsütést, formálhatjátok a testeteket. Nyer, nyer és nyer!

1. Melegítsetek be

Objektum doboz

2. Felülés és lábgyakorlatok

Objektum doboz

3. Végül égessétek a kalóriákat

Objektum doboz

4. Élvezzétek a nyaralást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Konyhai átalakítás mosható tapétával a könnyű tisztításért
Otthon
Konyhai átalakítás mosható tapétával a könnyű tisztításért
vous - 2024.03.26.
A konyha az otthonunk szíve, ahol az étkezések készülnek, a család összegyűlik, és az élet apró örömeit megosztjuk. Nem csoda, hogy szeretnénk, ha ez a tér nem csak praktikus, de stílusos is lenne. A mosható tapéta bevetésével a konyhai átalakítás során nem csak megújul a terünk, de a tisztántartás is gyerekjátékká válik. A vinyl tapéta különösen alkalmas erre a célra, köszönhetően tartósságának és könnyen tisztítható felületének.