Egyéb kategória

Irány a vízpart – mi ezeket vinnénk magunkkal

A napokban rekkenő hőségre számíthatunk, amit csakis a vízparton lehet kibírni. De ahhoz, hogy egész nap jól szórakozzatok a víz mellett, nem elég egy fürdőruha és egy strandtürcsi. Főleg ha nem olyan mesterséges strandok felé veszitek az irányt, ahol a csúszdától kezdve a büfékig mindenféle szórakozási és játszási lehetőséget találhattok. De kit izgat ezek hiánya, ha a természetes tavakban és folyókban fürödhetünk – persze csak ahol megengedett –, és ha magunkkal vihetünk olyan dolgokat, amiktől ezerszer jobb lesz a kedvünk!

vous - 2017.07.22.
Irány a vízpart – mi ezeket vinnénk magunkkal

Például egészséges, nem zsírban tocsogó saját készítésű ételeket, italokat egy hűtőtáskában, kártyát, labdát, bumerángot, vicces felfújhatós matracokat, vízipisztolyt, és persze egy szuper könyvet – amit ráadásul sokkal jobban élvezhettek majd a természet lágy ölén, mint egymás szájában egy fizetős strandon!

úszógumi flamingó strand nyár medence

Unikornis, fánk, fagyi – Mókás úszómatracok, amik feldobják a leguncsibb medencebulit is

„Idén, úgy tűnik, megadja a módját mindenki a strandszezonnak. Gyerekkorunkban még az volt a sláger, ha volt extra méretű, egyszínű úszógumink vagy átlátszó gumimatracunk, ma már jóval nagyobb a választék. Mind nagyon mesés, nagyon rózsaszín, nagyon csajos. Olyan, ami nélkül egy medencés buli nem lehet teljes!

Hogy mi miket vinnénk magunkkal, ha a vízpart felé vennénk az irányt? Az alábbi holmikat biztosan!

1.Decathlon 2.H&M 3.bigyoshop.hu 4.Sinsay 5.bigyoshop.hu 6.H&M 7.Sinsay 8.H&M 9.evapresent.eu

1. Strandtörölköző – Decathlon 2. Strandtáska – H&M 3. Avokádómatrac – bigyoshop 4. Legyező – Sinsay 5. Óriás strandtörölköző – bigyoshop
6. Mintás fürdőlepedő – H&M 7. Felfújható unikornis – Sinsay 8. Sifonkaftán – H&M 9. Labda – evapresent
Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek