Egyéb kategória

Eva Longoria felszedett pár kilót. Na és akkor mi van?

Pár napja másról sem szólnak – főleg a külföldi – bulvárlapok, mint hogy Eva Longoria meghízott. Nos, ez a szó talán túlzás, az viszont biztos, hogy felszedett pár kilót, de elmondom, miért nem gond ez. 

vous - 2017.07.24.
Eva Longoria felszedett pár kilót. Na és akkor mi van?

A mindig gyönyörű, kifogástalan megjelenésű színésznő, Eva Longoria felszedett pár kilót – ez tény, na és akkor mi van? Ez is azt mutatja, hogy ember ő is, ahogy az alsó szomszédban élő fiatalasszony, aki egy nyár alatt hízott 5 kilót.

Nem értem, miért kell „zsírcombról” és narancsbőrről beszélni, mikor szemmel láthatóan nem erről van szó.

Tudjátok, mit, ha még tényleg így is nézne ki, Eva Longoria az a típusú nő, akinek a kisugárzása és életigenlése minden kilót felülír.

Elmondom, szerintem miért nincs semmi baj azzal, hogy felszedett pár kilót 

1. Őt nem zavarja

Láthatóan a színésznőnek semmi gondja nincs azzal, hogy pár kilóval többet mutat a mérleg, ugyanis rendre posztolja Instagram-oldalára a bikinis, brutál szexi fotókat. Ha ő így jól érzi magát, akkor főleg senkinek nem kellene megszólnia. 

Objektum doboz

2. Mert ezzel is (pozitív) példát mutat

Hiába elcsépelt a mondás, a közösségi média felületein még mindig találni irreális testtel rendelkező, főleg Insta-lányokat, akik csupán a fotómanipulációnak köszönhetik az „adottságaikat”. Amit Eván láttok, az a valóság. Valóság volt akkor is, amikor pár kilóval kevesebb volt, és valóság most is! Nem kell mondanom, hogy minden nő álma így festeni bikiniben 42 évesen!

Objektum doboz

solis

Gabrielle Solis-idézetek, amiket akár TI is mondhattatok volna

Egyik kedvenc sorozatunk, a Született feleségek már négy éve véget ért, azonban a mai napig használjuk a legendává vált idézeteket, beszólásokat, különösen egy feleség dumáit, Gabrielle Solisét.

3. Mert így is dögös, sőt!

Ahogy már említettem, Eva akárhogy és akármiben bombázó lenne, mert ilyen a kisugárzása. Ő az a fajta nő, aki egy kitérdelt mackónadrágban is szexi – nagyon irigylem ezeket a nőket! Ettől a nagyjából 5-6 kiló plusztól szerintem pedig még dögösebb lett, rendkívül jól áll neki! 

Irigylésre méltó minden porcikája!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek