Egyéb kategória

Sarah Jessica Parker édesanyja nagyon hasonlít egy legendás színésznőre

A híres emberek körében rendkívül népszerű, hogy szeretteiket, akik nem élnek a nyilvánosság előtt, a közösségi oldalon köszöntik fel. Szerintünk ez rendkívül szimpatikus, nem utolsósorban pedig a legjobb a bulvárújságíróknak. Sarah Jessica Parker is így tett, Instagramon köszöntötte fel édesanyját, aki rendkívül hasonlít egy legendás nőre!

vous - 2017.07.26.
Sarah Jessica Parker édesanyja nagyon hasonlít egy legendás színésznőre

Sarah Jessica Parker édesanyja, Barbra Forste a napokban ünnepelte születésnapját, ez alkalomból a csodás színésznő egy fotót osztott meg anyukájáról. 

sjp

Carrie Bradshaw igazi arca – érdekességek Sarah Jessica Parkerről, amiket lehet, még nem tudtatok!

Azt tudjuk, hogy senki más nem játszotta volna el Carrie Bradshaw-t úgy, mint ő. Azt is tudjuk, hogy stílusérzéke páratlan, vörös szőnyeges megjelenései egytől egyig lenyűgözőek. De mit tudunk még Sarah Jessica Parkerről? Íme néhány érdekesség az 52 éves színésznőről. 

Boldog születésnapot, anyuci! Imádlak, és remélem, tökéletesen tökéletes születésnapod lesz, sok időt töltesz a 8 gyerekeddel és a 12 unokáddal. Nem tudok ennél többet írni, mert nyilvános helyen vagyok és sírni fogok! 

– írta SJP édesanyjának. A jókívánságok mellé egy fotót is mellékelt, amelyen édesanyja látható, feltehetően fiatalabb korában. A képen Barbra kimondottan hasonlít Audrey Hepburnre.

Ugye?

Objektum doboz

szex és new york

SJP megmutatta: nézzétek meg a Szex és New York alternatív főcímét!

Előkerült egy alternatív főcím, amit a Szex és New York sorozathoz készítettek. Fura.

Ajánlott cikkek