vivatv

Megszűnt a Viva Tv – legendás műsorokkal emlékezünk a zenecsatornára

Tizenhat év után megszűnik a Viva Tv – teljesen átalakítja portfólióját a Viacom. Mivel a Z+-on, majd Viva+-on, illetve Viva Tv-n nőttünk fel, úgy gondoltuk, kellően megemlékezünk róla.

Október 3-ától megszűnik a Viva Tv, eddigi műsorai az MTV-re kerülnek, valamint több háztartásban is elérhető lesz az MTV Hits csatorna – jelentette be szerdán a Viacom. Csakúgy, ahogy a Paint megszűnésénél, ezúttal is szeretnénk elbúcsúzni szeretett zenecsatornánktól, így összeszedtünk pár ikonikus műsort, valamint jelenetet, amit a Z+, Viva+ és a Viva Tv adott nekünk.

borzalmas 90-es évek divat bravo

Még több '90-es évek!

Stylistunk, Nóri elmesélte, hogy anno ő még kért számot a „kék hajú” Istenes Bencétől (bocsánat, Bentől) a Megállóban, amikor a középiskolájában járt a stáb. Sajnos azt a videót, amiben a kollegina is szerepel, nem találtuk meg, de jöjjön egy másik Megálló-videó! 

Objektum doboz

(Nem, nem azért került ez ide, mert a lányok Britney-t kértek!)

Ha már Megálló... Tudjuk, hogy nem szép dolog a bunkó stílust reklámozni, de számunkra legendás jelenet az, amiben Sebestyén Balázs pályája elején nagyon „elhitte magáról”, és azt gondolta, ő kedvére szívathat mindenkit. Nos, több év távlatából már világos:

Balázs nagyon ciki volt!

Objektum doboz

Ami pedig kihagyhatatlan a nosztalgiából...

Lilunak elege van...

Objektum doboz

...de csomagot bont a Mizujsban. Retró Funboxing.

Objektum doboz

Izé Rákay Philippel

Objektum doboz

Szexi vagy nem? 

Objektum doboz

Interaktív, ami feldobta a délutánjainkat 

Objektum doboz

Emlékeztek még a Stábra? 

Objektum doboz

...több szériája is volt

Objektum doboz

Nektek mi a legkedvesebb emléketek a Viváról?