Egyéb kategória

Miért? Felismerhetetlenné retusálták Britney Spearst!

Írnám, hogy már nem lepődünk meg a durva restusálásokon, de mindig jön eggyel durvább és durvább. Most Britney Spearst varázsolták felismerhetetlen porcelánbabává.

vous - 2017.07.28.
Miért? Felismerhetetlenné retusálták Britney Spearst!

Talán a legfelháborítóbb képmanipulálást Jennifer Lawrence-en hajtották végre, amikor a színésznő anyajegyeit rendre kiretusálták a magazinok. Ezzel akaratlanul is azt sugallják, hogy az anyajegyek, szeplők nem szépek, nem eladhatóak. Ugyanakkor a makulátlan robotnő külső teljesen rendben van? 

Főszerkesztőnk, Eszter nemrég összegyűjtött pár „érdekes” augusztusi címplapfotót, amin szintén durvábban fogott a Photoshop.

címlap

„Ez hogy ment át?” – Hat augusztusi címlapfotó, amin megakadt a szemünk

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az olyan nyomtatott női magazinoknál, mint a Vogue, a Marie Claire, az ELLE vagy az Allure, lehetetlenség hibázni, hiszen annyi ember dolgozik egy számon, hogy biztos valakinek szemet szúr… például egy rossz címlapfotó. Az augusztusi szám összerakásakor valami történhetett, mert bebizonyosodott, hogy ott is emberek dolgoznak, akik hibáznak.

Legutóbb Britney Spearst retusálták 18 évessé új parfümjének reklámfotóin. DE MIÉRT? Britney az utóbbi időben bomba formában van, olyan testet edzett magának, hogy mindenkinek tartania kell az állát. Az elkészült képeken viszont eltűntek a vonásai és tulajdonképpen mindene – már-már felismerhetetlen.

Objektum doboz

Objektum doboz

Nézzétek, miért kell ezt a testet megmásítani?

Objektum doboz

Britney egyébként tényleg minden erejével azon van, hogy hibátlan legyen a külseje, ismét megosztott egy videót, amin edz.

Objektum doboz

Érthetetlen!

turanszki-emoke-egy-magyar-lany-esete-a-pophercegnovel-3-ok-amiert-menthetetlenul-imadom-britney-spearst

3 ok, amiért menthetetlenül imádom Britney Spearst

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, már nyilván rájöttetek, hogy a kedvenc énekesnőm Britney. Minden mozdulatát, minden hírt követek róla, majdnem minden albuma rajta van a telefonomon, akárhová megyek, Britney-t hallgatok. Volt, hogy tinilányok kinevettek a villamoson, mert a fülesen át hallották a Baby One More Time-ot. Nekik küldöm ezt a cikket, és azoknak, akik nem értik, miért lehet rajongani Britney Jean Spearsért.

A cikk ITT folytatódik.

Ajánlott cikkek