Egyéb kategória

Így edz Wonder Woman, Thor vagy Amerika kapitány: a szuperhősöknek sem terem csak úgy az izom

A szuperhősöket mindenki irigyli – már ami a külsőt illeti, hiszen elég fárasztó lehet „mindennap azon pörögni, hogy megmentsék a világot”. Igazából arról van szó, hogy nem is gondolnánk, de a karaktereket alakító színészek rendkívül komoly edzéssel készülnek fel egy-egy szerepre. 

vous - 2017.07.28.
Így edz Wonder Woman, Thor vagy Amerika kapitány: a szuperhősöknek sem terem csak úgy az izom

Szuper évek elé néznek a képregényadaptáció-rajongók, ebben a cikkben már utaltam rá, milyen szuperhősfilmek várnak ránk, és persze a Wonder Woman második részének premierdátuma is ismert már – hurrá!

Anna képregény

A VOUS szuperhősfelelősének története – avagy hogyan lesz egy lányból képregényrajongó?

Szerintem én vagyok az a VOUS-lány, aki gyerekkorában nem hercegnő, hanem szuperhős akart lenni. Nyíltan vállalom, hogy jobban szeretek képregényhősökről beszélgetni, mint csajos dolgokról. Mivel a mai nap Szuperhősök uralkodnak a VOUS-n, ezért írok nektek arról, hogy miért rajongok nőként feszes, pizsamaszerű ruhába bújt rajzolt alakokért. 

Tartsatok Annával, és ugorjatok fejest a képregények világába!

Ami most jön, az igazi fanoknak való, ugyanis ne gondolja senki, hogy a szuperhősöknek csak úgy odavarázsolódik az izom. Egy remek videót találtunk arról, hogyan edzenek Vasember, Amerika kaptiány, Wonder Woman és társaik. 

Objektum doboz

Ha pedig ti is szuperhőstestet szeretnétek, ajánljuk figyelmetekbe főszerkesztőnk, Eszter tippjét.

hasizom sport edzés

Naponta 5 perc edzés, és lapos lesz a hasatok, izmos a feneketek

Amikor kiderül, hogy végre elkezdtem mozogni, edzésre járok, akkor általában ez az egyik gondolat: „Te? Minek jársz edzőhöz, hiszen vékony vagy!” Van egy másik is: „De ugye nem fogyni akarsz?!” Aztán amikor szóba kerül, hogy melyik gyakorlatot nem annyira kedvelem, akkor még van olyan is: „Mi? Ezt mindenki meg tudja csinálni, nem?”

Ajánlott cikkek