Egyéb kategória

Elgondolkodtató fotók a női szépségről, amik után ti is máshogy fogtok nézni a saját testetekre

Mi, nők mindig is hajlamosak voltunk arra, hogy a tökéletességre törekedjünk. Ha veletek is előforult már, hogy elégedetlenül szemléltétek a tükörképeteket, és azt kívántátok, bárcsak egy-két kilóval kevesebbek lennétek, akkor álljatok meg egy pillanatra, és gondolkozzatok el: tényleg megéri?

vous - 2017.07.29.
Elgondolkodtató fotók a női szépségről, amik után ti is máshogy fogtok nézni a saját testetekre

A rengeteg elvárásnak, a közösségi oldalak tökéletes, nádszálvékony szépségideáljának ugyanis valószínűleg sosem fogtok tudni megfelelni. Épp ezért ne tökéletesek, hanem önmagatok akarjatok lenni! Ha kell egy kis segítség, ez a fotósorozat biztosan változásra sarkall benneteket is.

Egy 21 éves lány, Cinta Tort Cartró ugyanis a saját példáján keresztül, a művészet segítségével mutatja meg a női test szépségét, mégpedig azért, hogy a felhívja a figyelmet arra, hogy mindannyian gyönyörűek vagyunk, egytől egyig.

Egy kevés szivárványszínű festék, és máris más színben látjátok majd a világot, és persze saját magatokat!

Nincs többé túl kicsi/túl nagy…

Tuti, hogy veletek is előfordult már, hogy valami másra vágytatok, mint ami nektek megadatott. Ha például kicsi a cicitek, biztos, hogy a nagyobb mellű lányokat nézitek irigykedve, és fordítva. Pedig sokkal hasznosabban is tölthetnétek azt az időt, amit arra fordítotok, hogy önmagatokat szapuljátok. Hiszen úgysem tudtok változtatni a helyzeten, akkor már inkább próbáljátok meg a lehető legtöbbet kihozni belőle.

Objektum doboz

Objektum doboz

Viszlát, bikinipara!

A legtöbb nő nem szeret fürdőruhába bújni, mert egyszerűen túl sokat mutat, olyan, mintha hirtelen meztelenné válnátok. Így nem lehet takargatni a narancsbőrös combot, a striákat, a kisebb bőrhibákat…

De ugyan mi szükség lenne rá?

Objektum doboz

Objektum doboz

Nőként, büszkén

A női lét elkerülhetetlen velejárója a mensturáció, de akkor mégis miért szégyelljük annyira? Megpróbáljuk eltitkolni, mintha valami rossz dolog lenne, pedig valójában pont az ellenkezője az igazság… Itt az ideje, hogy kicsit máshogy álljunk ehhez a kérdéshez is!

Objektum doboz

Objektum doboz

Csak rajtatok múlik, hogy hogyan viszonyultok a saját testetekhez. Ha akarjátok, örökké gyűlölhetitek, és szégyellhetitek magatokat minden egyes alkalommal, amikor a tükörbe néztek. Vagy elfogadhatjátok magatokat olyannak, amilyenek vagytok. Persze itt nem az a lényeg, hogy meg sem próbáltok változtatni bizonyos dolgokon, hanem hogy ne keressétek görcsösen a tökéletességet, mert az sosem fog boldogabbá tenni titeket.

Bármennyire is klisésen hangzik: szeressétek a testet, amiben éltek. Hiszen megérdemi a törődést, éppannyira, mint ti a boldogságot.

További csodás fotókat a művész Facebook-oldalán találhattok.

bikini

5 testpozitív nő, akik segítenek legyőzni a bikiniparát

Ha valaha eszetekbe jutott, hogy túl pici a cicitek, túl narancsbőrös a combotok, túl széles a csípőtök, túl fehérek vagytok, tele van a lábatok visszérrel, akkor gondoljatok rájuk, aztán kapjátok fel a bikinit, és irány a strand!

Eszter cikkét IDE kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek