Egyéb kategória

„Divatos” instasztorira vágytok? Megvan, kit érdemes követnetek

Az a helyzet, hogy bármennyire is ámítjuk magunkat a Pinterest fontosságával kapcsolatban, inspirációkért ma már az Instagramra járunk, pláne, ha divatról van szó. De kit érdemes követni egy-két jó tippért, outfitért vagy sztoriért? Mutatjuk!

vous - 2017.08.03.
„Divatos” instasztorira vágytok? Megvan, kit érdemes követnetek

Már egy éve, hogy betoppant az életünkbe az Instagram legbosszantóbb legmegosztóbb funkciója: az Insta-sztori. Az emberek azóta napi szinten osztják meg az online világgal életük fontosabb és sokszor kevésbé fontosabb történéseit. Látjuk, mit esznek, isznak, néznek, éreznek, hallanak, látnak és persze viselnek. Mert hogy a szuper esküvői inspirációkon és a #foodpornon túl a divat az egyik legfelkapottabb téma az Instagram világában. 

Instagram telefon mobil

4 nagyon hasznos Instagram-funkció, amiről lehet, nem is tudtok

Az Instagram világában meglepő, hogy még tud olyan nyújtani az app, amiről nem is tudtunk, pedig van ilyen!  Sőt, több olyan funkciója van az Instagramnak, amik létezéséről többen nem is tudnak. Ti ismertétek ezeket az Insta-trükköket? 

A cikk ITT folytatódik! 

A funkció első születésnapján kiderült, kik azok a divattal foglalkozó instagramozók, akiknek a „sztorijai” a legnagyobb aktivitást váltják ki az érdeklődőkből. Érdekesség, hogy a top 15-ös listára a legnépszerűbb divatbloggerek és instacelebek mellett négy divatház is felkerült. Úgy tűnik, többek között a Dior és a Dolce & Gabbana az, ami lázba hozza a divatimádókat. 

Eva Chen, az Instagram divatszerkesztője a Business of Fashionnek elárulta a divatházak népszerűségének titkát:

„Az Instagram-sztorik által a divatházak és a tervezők közelebb kerülnek a rajongókhoz. Így láthatják, hogy sokkal hitelesebbek, emberközelibbek és viccesebbek, mint azt gondolnák.”

A legkedveltebb divattal foglalkozó Instagram-profilok listája: 

  1. Emily Ratajkowski
  2. Chiara Ferragni
  3. Candice Swanepoel
  4. Hailey Baldwin
  5. Cara Delevingne
  6. Adriana Lima
  7. Victoria Beckham
  8. Miranda Kerr
  9. Gigi Hadid
  10. Dior
  11. Dolce & Gabbana
  12. Kendall Jenner
  13. Gisele Bündchen
  14. Louis Vuitton
  15. Christian Louboutin

Meséljetek! Nektek mi a kedvenc Instagram-profilotok? 

Ajánlott cikkek