Egyéb kategória

Horoszkópelemzés: kellenek a mélypontok az előreinduláshoz

Kellenek. Az élet rákényszerít. A Jupiter–Plútó kvadrát harmadjára és egyben utoljára ismétlődik, a legutóbbi tavasszal volt. Az utolsó általában a legdinamikusabb, a legerőteljesebb „lökés” a változtatásra. A Plútó esetében ez a „most vagy soha”. Mindaz, amit nem akartunk látni, mostanra láthatóvá vált, a folyamat csúcsán vagyunk. Az, hogy  ez milyen irányt vesz, múlik azon is, hogy képesek voltunk-e belátni a saját hibáinkat is és abból tanulva új lehetőségek felé elmozdulni.

vous - 2017.08.04.
Horoszkópelemzés: kellenek a mélypontok az előreinduláshoz

Amit a Plútó megérint, annak változnia kell, méghozzá drasztikusan. Mindaz, amit a Jupiter és a Nyilas jegye jelöl a születési horoszkópunkban, mély átalakuláson megy keresztül. Ezen a területen kell a látókörünknek, a hitrendszerünknek átalakulnia – ez a folyamat egyébként már tart 2015 óta a Szaturnusz Nyilas jegybe lépésétől. A Nyilas jegyét uraló Jupiter alapvetően lelkes és célorientált, tehát a jövőbeni céljainkban is az új perspektívák megtalálása hozhat növekedést, gyarapodást, nagy áttöréseket.

De csak akkor, ha intenzíven tesszük.

horoszkóp

A nagy horoszkópcikk – minden, amit tudni akartatok a csillagjegyetekről! 

Ha valami, az asztrológia bizony az a téma, ami sok emberből heves érzelmeket vált ki: a csillagjegyekkel foglalkozó tudományt vagy imádni vagy utálni lehet, arany középút nincs. Ha ti azonban szívesen olvasgattok és tudtok meg érdekességeket a horoszkópotokról, jó helyen jártok – ebben a cikkben kiderül, kinek mit rejtenek a csillagok! 

Például ha a X. ház a Nyilas jegyében kezdődik, a karrier és a hosszú távú célok megújulva, más felfogásban, életszemléletben alakulhatnak. Egy korszak lezárul. Különösen igaz ez, ha valakinek az aszcendense Nyilas.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek